Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement op ondernemersplatform Boostz bij een zakelijke rechtsbijstandverzekering van ARAG. Vraag ernaar bij uw adviseur.

Ondernemen. Dat gaat over het volgen van je passie, over kansen zien en initiatief nemen. Maar er zijn helaas ook risico’s. Klanten die niet betalen, afscheid moeten of willen nemen van een werknemer. Er zijn tal van situaties waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Situaties waarbij een zakelijke rechtsbijstandverzekering van ARAG goed van pas komt! Het afsluiten van deze verzekering is nu extra interessant. Naast juridische hulp krijgt u namelijk ook een gratis jaarabonnement van Boostz t.w.v. € 149,-!

Bent u verzekeringsadviseur? Alle informatie over en hulpmiddelen voor deze campagne vindt u op onze actiepagina.

Zekerheid voor ondernemers

Goede raad kan soms heel duur zijn, zeker als je bij een advocaat het volle pond betaalt. Dan lopen de kosten al snel op. Maar het kan ook anders. De ARAG ProRechtCombinatie voor ondernemers biedt een verstandige en betaalbare oplossing voor juist die risico’s die u als ondernemer kunt lopen.

Ruime dekking

Altijd juridische hulp

Online incassovorderingen invoeren

Extra modules voor uitgebreidere dekking

Sluit vandaag nog uw zakelijke rechtsbijstandverzekering af via uw adviseur

 

Uw verzekeringsadviseur adviseert u graag over de juiste rechtsbijstandsverzekering en dekking, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Na het afsluiten van de verzekering, ontvangt u via uw adviseur de link en code om het abonnement op Boostz te activeren.

 

Nu inclusief een jaarabonnement op ondernemersplatform Boostz*

Als u voor 31 december 2019 de ARAG ProRechtCombinatie afsluit, krijgt u naast juridische hulp ook een jaarabonnement ter waarde van € 149,- op Boostz. Dit is een online platform om andere ondernemers te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en opdrachtkansen te vergroten. Al meer dan 15.000 ondernemers doen mee. Het platform biedt de mogelijkheid om vragen live te stellen aan experts en er zijn video's, podcasts, documenten, exclusieve events met topsprekers, masterclasses en coaching. Allemaal zaken die u helpen zowel persoonlijk als zakelijk te groeien en de risico’s van het ondernemerschap te verminderen. Vraag ernaar bij uw adviseur.