lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Waarom zakelijk verzekeren voor rechtsbijstand?

Een zakelijk conflict kunt u moeilijk voorzien. Ze komen vaker voor dan gedacht en hebben vaak ook persoonlijke en financiële gevolgen. Vervelend, want u wilt zich het liefst bezighouden met ondernemen. Als u niet verzekerd bent kunnen de juridische kosten hoog oplopen.

Een zakelijke rechtsbijstandverzekering beschermt uw belangen en dekt uw financiële risico’s af.

Veel voorkomende situaties waarbij zakelijke rechtsbijstand helpt

Bedrijfsvoering

Conflicten over uw bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld als u groeit, samenwerking aangaat of nieuwe activiteiten heeft opgestart.

Letsel en verkeer

Letsel bij u of een van uw medewerkers. Bijvoorbeeld een verkeersongeval of een medische fout. ARAG helpt u met het verhalen van de schade.

Personeel

Hulp bij conflicten met personeel. Denk bijvoorbeeld aan ziekte, ontslag of verschil van inzicht over het arbeidscontract.

Klanten en leveranciers

Een debiteur die niet betaalt. Of een leverancier die wanprestatie levert.

 

Bedrijfspand

Een conflict over uw bedrijfspand. Dit kan gaan over (ver)huur of (ver)koop, maar ook over wijziging van bestemming door de overheid.

Overige zaken

Onze specialisten helpen met een groot aantal uiteenlopende zaken. Neem contact met ons of uw adviseur op voor meer informatie.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Ziet u voldoende redenen om u zakelijk te verzekeren voor rechtsbijstand? En wilt u kunnen rekenen op juridische hulp door ARAG? Bekijk dan onze rechtsbijstandverzekeringen voor uw bedrijf of sluit uw zakelijke verzekering af bij een adviseur.

ARAG ProRechtCombinatie® Zakelijke Markt

 

Kies zelf op welke terreinen u verzekerd wilt zijn van juridische hulp.

ARAG ProRechtCombinatie® Zelfstandigen Zonder Personeel

Als ZZP'er goed voorbereid op juridische conflicten van allerlei aard.

ARAG ProRechtCombinatie® (Para)Medisch

 

Verzekerd van deskundige hulp voor ondernemers in de gezondheidszorg.

ARAG ProRechtCombinatie® Agrarische Sector

 

Particulier en zakelijk verzekerd op één agrarische polis.

 

ARAG ProRechtCombinatie® Verenigingen

 

Als bestuurder van een vereniging voor sport en/of ontspanning zo goed mogelijk verzekerd voor de juridische risico's van uw vereniging.

 

ARAG ProRechtCombinatie® Vereniging van Appartementseigenaren

Als bestuurders van een VvE (vereniging van eigenaren) verzekerd van goede vertegenwoordiging van het rechtsbelang van de vereniging en haar leden.

ARAG ProRechtCombinatie® Assurantiebemiddeling

Als financiële dienstverlener behartigt u de belangen van uw klanten en geeft u passend advies. Maar heeft u uw eigen belangen ook goed behartigd en beschermd?

U liever laten adviseren?

Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van een goed advies. ARAG werkt daarom samen met professionele verzekeringsadviseurs. Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij u een passend, persoonlijk advies geven over zakelijke rechtsbijstand. Laat u adviseren over de mogelijkheden die het best bij uw onderneming passen. U vindt een adviseur bij u in de buurt via onderstaande zoekfunctie.

Laat_u_adviseren_ARAG

Niet verzekerd? Wel hulp!

Als ondernemer heeft u behoefte aan vrijheid en zekerheid. Wij snappen dat. Met onze rechtshulp on demand kunt u zich focussen op de belangrijke zaken. U onderneemt, laat het arbeidsrecht maar aan ons over.

ARAG Direct