lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Over deze verzekering

Met de ARAG ProRechtCombinatie® VVE bent u zeker van bescherming tegen veel conflicten waarmee uw vereniging te maken kan krijgen. De verzekering biedt uw vereniging een uitstekende dekking en een concurrerende prijs. Zo zijn kosten voor juridische geschillen ook gedekt voor onbetaalde (vrijwillige) bestuurders van de VVE.

Verzekering_ARAG

Meer informatie en documenten

Informeer u goed over ARAG ProRechtCombinatie® Vereniging van Appartementseigenaren. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd; de Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering en Wijzer in geldzaken is de wegwijzer met betrouwbare informatie over geldzaken.

Wat krijgt u bij de ARAG ProRechtCombinatie® VVE?

Zekerheid voor VVE's

Het behartigen van VVE-belangen is niet zonder risico’s. Uw VVE kan in conflict komen met derden of er kan een conflict zijn tussen leden onderling. Soms met juridische consequenties.

  • Wat als de VVE problemen heeft met de aannemer over de reparatie van het dak?
  • Of er is een geschil met de administrateur over gemaakte uren van de meerjarenplanning?
  • En welke stappen kunt u ondernemen als een lid niet betaalt?

Voor een VVE is het belangrijk om verzekerd te zijn van goede vertegenwoordiging van het rechtsbelang. Van de vereniging en van haar bestuurders. Het liefst tegen beheersbare kosten.

Goed verzekerd voor het gezamenlijke belang

De VVE-verzekering biedt uw vereniging een uitstekende dekking en een concurrerende prijs. Zo zijn kosten voor juridische geschillen ook gedekt voor onbetaalde (vrijwillige) bestuurders van de VVE.

Daarnaast biedt ARAG mediation bij onderlinge geschillen tussen uw vereniging en de leden. Wanneer een lid niet betaalt, kunt u rekenen op incasso-ondersteuning.

U kiest zelf wat de vereniging nodig heeft

Met de rechtsbijstandverzekering voor VVE’s van ARAG kiest u op welke terreinen u verzekerd wilt zijn van ondersteuning. Uiteraard passend bij de specifieke behoeften van de vereniging.

Met module ‘VVE Activiteiten & Incasso’ als basis kunt u aanvullend kiezen voor module ‘Verborgen Gebreken’. Voor deze aanvullende module kunt u zelf vooraf de looptijd bepalen. Zo verzekert u de vereniging van de juiste ondersteuning als het er echt op aankomt.

Laat u adviseren over deze verzekering

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Adviseurs_ARAG