Veel voorkomende zakelijke conflicten

Veel voorkomende situaties waarbij ARAG ondernemers juridisch helpt zijn:

Uw bedrijf

Conflicten over uw bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld als u groeit, samenwerking aangaat of nieuwe activiteiten heeft opgestart.

 

Letsel en verkeer

Letsel bij u of een van uw medewerkers. Bijvoorbeeld een verkeersongeval of een medische fout. ARAG helpt met het verhalen van de schade.

Personeel

Hulp bij conflicten met personeel over onder andere ziekte, ontslag of verschil van inzicht over het arbeidscontract.

Klanten en leveranciers

Een debiteur die niet betaalt. Of een leverancier die wanprestatie levert.

Bedrijfspand

Een conflict over uw bedrijfspand. Dit kan gaan over (ver)huur of (ver)koop, maar ook over wijziging van bestemming door de overheid.

ARAG Incasso

Merkt u dat klanten later betalen? Of zelfs verzuimen te betalen? Als u bij ARAG verzekerd bent, incasseren wij openstaande facturen. Iedere vordering doen wij snel en met respect voor uw klanten

Onze partners

Wij staan voor u klaar met juridische hulp. Voor ondernemersvragen die niet juridisch zijn werken wij samen met partners. Lees hieronder wie zij zijn en waar zij bij kunnen helpen.

Boostz

Boostz is een online ondernemersplatform opgezet door ervaren ondernemers. Het doel is om de kans op groei en succes van andere ondernemers te vergroten. Hiervoor bieden zij wekelijks inspiratie met onder andere live interactieve webinars, podcasts en video’s.

ZZP Nederland

ZZP Nederland is de grootste, onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zzp’ers in Nederland. Zij behartigt de belangen van zzp’ers in de politiek en biedt vele (financiële) voordelen. Het doel is om zzp’ers te voorzien in alles wat zij nodig hebben.

Ondernemersklankbord

Bij ondernemersklankbord kunt u terecht voor èlke ondernemersvraag. Of die nu gaat over groei, financiën marktkennis of andere inzichten die u kunnen helpen ondernemen. U wordt hierbij persoonlijk begeleid door een ondernemerscoach in een klankbordtraject.

Waarom zakelijk verzekeren voor rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering voorkomt onverwachte kosten.

Een zakelijk conflict kunt u moeilijk voorzien. Als u niet verzekerd bent kunnen juridische kosten hoog oplopen. ARAG helpt verzekerden met de behandeling van meer dan 60.000 juridische dossiers per jaar.

Ziet u voldoende redenen om u te verzekeren voor rechtsbijstand? En wilt u kunnen rekenen op juridische hulp door ARAG? Bekijk dan onze rechtsbijstandverzekeringen of sluit uw verzekering af bij een adviseur. Hiervoor kunt u onderstaande adviseurzoeker gebruiken.

 

Corona en uw bedrijf

De coronacrisis is een zware tijd voor alle ondernemers. Wat als uw omzet flink terugloopt en u bijvoorbeeld de huur van uw bedrijfspand of het loon van uw werknemers niet meer kunt betalen? Vragen waarvan we begrijpen dat u er niet alleen uitkomt. We staan voor u klaar met onze gratis juridische hulpbronnen.

NOW-regeling 2.0

Linda Corvers, senior jurist Arbeids- en Onderwijsrecht

Veel bedrijven zijn geholpen met de NOW-regeling. Inmiddels is de regeling verlengd. Wel met een aantal andere voorwaarden. In deze blog leest u de belangrijkste voorwaarden.

Podcast: TOZO

Podcast TOZO

In deze podcast gaan journalist en NOS-verslaggever Matthijs Holtrop, Chantal Greeven (zelfstandig ondernemer) en Astrid Bergenhenegouwen (ARAG-jurist) het gesprek aan over het thema TOZO.

Alle gratis hulpbronnen

Hulp bij ondernemen

De coronacrisis is een zware tijd voor alle ondernemers. Wat als uw omzet flink terugloopt en u bijvoorbeeld de huur van uw bedrijfspand of het loon van uw werknemers niet meer kunt betalen?