Het laatste nieuws

wetswijzigingen aanstaande ouders

23 december 2022 | Leestijd: 1 minuut

Let op: belangrijke wetswijzigingen voor aanstaande ouders

Baby of komst? Of plannen voor gezinsuitbreiding ? Dan komen er een paar wetswijzigingen aan die mogelijk belangrijk voor u zijn.

wia uitkering (her)beoordeling

18 november 2022 | Leestijd: 2 minuten

Nederlanders in problemen door WIA-beoordeling: ‘Het wordt steeds erger’

Lang wachten op een (her)beoordeling voor een WIA-uitkering: het overkomt op dit moment 12.000 Nederlanders. De achterstanden blijven oplopen door een tekort aan artsen bij het UWV. “Een groot probleem, dat niet makkelijk op te lossen is”, zegt Astrid Bergenhenegouwen, jurist sociaal zekerheidsrecht bij ARAG. En dus stelde zij de afgelopen jaren het UWV meerdere malen in gebreke.

Black Friday Nepaanbiedingen

17 november 2022 | Leestijd: 2 minuten

Black Friday: pas op voor nepaanbiedingen!

We kunnen er vrijwel niet omheen: de stortvloed van koopjes en speciale aanbiedingen rondom Black Friday. Helaas zitten daar nog steeds veel nepaanbiedingen tussen. De Autoriteit Consument & Markt adviseert consumenten om op hun hoede te zijn voor dit soort aanbiedingen. We vertellen u waar u op moet letten.

8 november 2022 | Leestijd: 3 minuten

Mag dat: huurverhoging door extreme energieprijzen?

Een huurverhoging door hoge energiekosten: u moet er niet aan denken. De maandelijkse lasten zijn al hoog genoeg. Toch vragen steeds meer huurders onze juristen om hulp. Mag een verhuurder nu wel of niet de huur verhogen, door de hoge energieprijzen? Nienke Tinholt, senior jurist huurrecht legt uit hoe het zit.

21 oktober 2022 | Leestijd: 2 minuten

ARAG-jurist wint maatschappelijke zaak

Zorgaanbieders mogen zelf de afweging maken voor wie ze een zorgbonus aanvragen. Ze zijn hiertoe dan ook niet verplicht. Een Brabantse zorginstelling vroeg de bonus alleen aan voor vast personeel en niet voor uitzendkrachten. "Oneerlijk", vinden een Tilburgse verpleegkundige en ARAG-jurist Marjolein van Dalen. Samen stapten zij naar de rechter.

Werknemer juridisch sterk krappe arbeidsmarkt

21 oktober 2022 | Leestijd: 2 minuten

Werknemer staat juridisch sterk op krappe arbeidsmarkt

De krapte op de arbeidsmarkt maakt dat millennials in Nederland minder bang zijn om ontslagen te worden. Dit heeft mede tot gevolg dat zij eerder overwegen om een rechtszaak te starten bij eventuele misstanden. Dat blijkt uit een representatief onderzoek uitgevoerd in opdracht van juridisch probleemoplosser ARAG.

Krapte woningmarkt

28 september 2022 | Leestijd: 1 minuut

Krapte op de woningmarkt: kopers reageren overhaast

De spanning op de woningmarkt is om te snijden. Nederlandse huizenkopers nemen in deze situatie overhaast belangrijke beslissingen. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat maar liefst één op de vijf millennials een handtekening onder een koopcontract zet. Zonder dat eerst goed te lezen.

meestgestelde vragen arbeidsconflicten

27 september 2022 | Leestijd: 3 minuten

Conflicten op de werkvloer: veelgestelde vragen en antwoorden

De banen liggen voor het oprapen en veel werkgevers worstelen met een personeelstekort. Dat er spanning heerst op de arbeidsmarkt, merken we ook bij ARAG. Dit jaar kregen onze juristen een stijgend aantal vragen over dit onderwerp. Tijd om de meestgestelde vragen over arbeidsconflicten op een rij te zetten.

27 september 2022 | Leestijd: 1 minuut

Tips bij torenhoge inflatie, hoge energiekosten en een overspannen arbeidsmarkt

De spanning op de arbeidsmarkt is om te snijden, de energiekosten en brandstofprijzen rijzen de pan uit en de inflatie is historisch hoog. Veel Nederlanders maken zich ernstig zorgen. Tijd om onze arbeidsjuristen om advies te vragen.

samenwerking arag direct rechtsbijstandportaal

12 september 2022 | Leestijd: 1 minuut

ARAG slaat handen ineen met Rechtsbijstandportaal

Wanneer de bezoeker kiest voor de dienstverlening van ARAG, wordt de ingevulde informatie op het Rechtsbijstandportaal als dossier naar ARAG gestuurd. Aan de hand van dit dossier nemen medewerkers van ARAG contact op om een passend aanbod te doen.

verbouwen conflict aannemer

7 september 2022 | Leestijd: 1 minuut

Verbouwing eindigt steeds vaker in conflict

Nederlandse die hun huis verbouwen, zijn in veel gevallen slecht op de hoogte van hun rechten. Dat blijkt uit een representatief onderzoek onder Nederlanders tussen de 25 en 45 jaar, uitgevoerd door ARAG. Dit is niet zonder risico: 63 procent kreeg tijdens of na de verbouwing een conflict met de aannemer.

schiphol compenseren claim

12 augustus 2022 | Leestijd: 1½ minuut

Schiphol compenseert: ‘Dien een claim met bewijs in’

Een grote doorbraak voor reizigers die hun vakantie in het water zagen vallen, doordat ze hun vliegtuig misten. Schiphol heeft besloten om deze reizigers te compenseren. De aanleiding van de regeling die de luchthaven nu treft is de uitzending van MAX vakantieman van 25 juli 2022.

meestgestelde vragen schiphol

Update: 15-08-2022 | Leestijd: 3½ minuut

Chaos op Schiphol: de meestgestelde vragen beantwoord

Onzekerheid over uw vakantie? In dit artikel geven onze vervoerrechtjuristen antwoord op de meest gestelde vragen.

KNVB scheidsrechterstenue

30 juli 2022 | Leestijd: 1½ minuut

Officieel tenue voor scheidsrechters draagt bij aan fairplay

De KNVB lanceert tijdens de Johan Cruijff Schaal XXVI op 30 juli een nieuw scheidsrechterstenue. Naar aanleiding daarvan heeft ARAG onderzoek laten uitvoeren naar het dragen van een officieel scheidsrechterstenue en het effect ervan op fairplay.

wetsverandering ouderschapsverlof

19 juli 2022 | Leestijd 2 minuten

Wetsverandering: ouderschapsverlof wordt deels betaald

Het ouderschapsverlof bestaat om een betere balans te vinden tussen werk en de zorg voor kinderen. Voorheen was dit verlof onbetaald, maar per 2 augustus 2022 gaat een nieuwe wet in. Vanaf die datum heeft u recht op deels betaald ouderschapsverlof. Linda Corvers, Jurist Arbeidsrecht en Onderwijsrecht bij ARAG, legt uit wie betaalt en hoe u dit verlof kunt opnemen.

frank rensen arag

14 juli 2022 | Leestijd 5 minuten

Het recht toegankelijk maken voor klanten én partners

ARAG viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Een mooi moment om drie nieuwe particuliere rechtsbijstandverzekeringen én een compleet vernieuwd intermediair portaal te introduceren. Hiermee biedt ARAG de consument meer keuzevrijheid in verzekerde items en meer regie over de te betalen premie. Volgens Frank Rensen, Manager Commercie & Volmachten, gaan de nieuwe producten een groot verschil maken. Niet alleen voor de klant. Ook voor adviseurs.

vertraagde beschadigde bagage

7 juli 2022 | Leestijd: 3 minuten

6 tips bij vertraagde of beschadigde bagage

Koffers klaar, vertrekken maar! Wat voorheen een heugelijke start van de vakantie was, levert dit jaar vooral stress bij reizigers op. De beelden van lange wachtrijen op luchthaven Schiphol zijn niet meer weg te denken. Daar komt nu ook nog eens een bagagechaos bij. Jurist vervoerrecht Léan Blommers legt in 6 handige tips uit wat u moet doen als uw koffer kapot of helemaal niet aankomt op de luchthaven

huurverhoging 1 juli 2022

28 juni 2022 | Leestijd: 1 minuut

Huurverhoging vanaf 1 juli 2022

Per 1 juli 2022 mag de huurprijs van uw woning weer verhoogd worden. Wilt u meer weten over deze huurverhoging? In onze Q&A vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

congres 60 jaar ARAG

📷 Jorrit Lousberg

9 juni 2022 | Leestijd: 1½ minuut

Prikkelende discussies en verrassende inzichten over recht en maatschappij op congres 60 jaar ARAG

Hoe komen we tot een inclusieve en rechtvaardige samenleving? Welke rol speelt toegang tot het recht daarbij? Over deze en andere vragen spraken Prinses Laurentien van Oranje en andere prominente internationale experts tijdens het jubileumcongres van ARAG. De rechtsbijstandsverzekeraar vierde het 60-jarig bestaan in de Beurs van Berlage in Amsterdam onder het thema ‘Making a difference’.

aansprakelijkheidsverzekering problemen

1 juni 2022 | Leestijd: 2 minuten

640.000 huishoudens zonder aansprakelijkheidsverzekering: 'Wekelijks problemen'

Honderdduizenden Nederlanders riskeren grote financiële problemen voor zichzelf én voor anderen doordat ze geen aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

Dat is de conclusie van een item van RTL Nieuws waarin ook ARAG aan het woord komt.

arag wint rechtzaak geannuleerde vluchten corona

25 mei 2022 | Leestijd: 1½ minuut

ARAG wint rechtszaak: ‘Mogelijk grote impact op de luchtvaart’

Een belangrijke uitspraak van Rechtbank Den Haag helpt gedupeerde passagiers om na twee jaar toch geld terug te krijgen. Het gaat om geannuleerde vluchten die zouden plaatsvinden tijdens de coronacrisis en waarvan de ticketprijs al is terugbetaald aan het failliete boekingskantoor.

ARAG spande namens haar klanten een rechtszaak aan tegen diverse luchtvaartmaatschappijen. De gerechtelijke uitspraak heeft mogelijk grote gevolgen voor de luchtvaart- en reisbranche.

linda corvers arag

19 mei 2022 | Leestijd: 2 minuten

Dit moet u weten over de Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Belangrijk nieuws voor werknemers én werkgevers: per 1 augustus 2022 treedt de Wet Implementatie EU-Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in werking. Wat betekent dit?

Doel van deze wet is dat ‘de arbeidsvoorwaarden voor de werknemers verbeteren door transparantere en beter voorspelbare arbeidsvoorwaarden te bevorderen en gelijktijdig te zorgen voor een aanpassingsvermogen op de arbeidsmarkt’. Maar wat wijzigt er precies voor werknemers en -gevers? Linda Corvers, senior jurist Arbeids- en Onderwijsrecht bij ARAG, legt het uit in dit artikel op de website van ABN AMRO Verzekeringen.

hulphond samenwerking arag

16 mei 2022 | Leestijd: 1 minuut

ARAG en Hulphond Nederland: de impact van 5 jaar samenwerking

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag, door de inzet van een hulphond of met dierondersteunde therapie. Sinds 2017 is ARAG trotse sponsor van Hulphond Nederland. Wat is er in de afgelopen vijf jaar bereikt? In een gesprek met Rudolph Strickwold, Directeur Marketing & Commercie van Hulphond Nederland, maken we de balans op.

vlucht geannuleerd vertraagd vergoeding compensatie

6 mei 2022 | Leestijd: 2 minuten

Chaos op Schiphol: heeft u recht op compensatie?

Lange rijen wachtende reizigers, vertraagde vluchten en uiteindelijk vliegtuigen die helemaal niet meer vertrokken: het was chaos deze meivakantie op luchthaven Schiphol. Als gestrande reiziger heb je best veel rechten. Jurist Laura Stam is gespecialiseerd in Vervoerrecht. In dit artikel legt zij uit wat u in zo’n situatie het beste kunt doen.

Dat het op Schiphol druk is tijdens vakantieperiodes is niks nieuws. Toch ging het deze meivakantie behoorlijk mis. Niet alleen drukte veroorzaakte lange wachtrijen, ook flinke personeelstekorten zorgden ervoor dat veel reizigers konden rekenen op flinke vertraging.

In het eerste weekend van de meivakantie schrapte KLM zelfs 47 vluchten en enkele vliegtuigen vertrokken vanaf andere luchthavens. Vertraging is nooit leuk en een annulering van een vakantie al helemaal niet. Toch heeft u vaak recht op een alternatieve vlucht en in sommige gevallen ook recht op een compensatie

hanneke boesveld arag

1 mei 2022 | Leestijd: 2½ minuut

Dag van de arbeid: dit is de top drie in arbeidszaken

Op 1 mei is het Dag van de arbeid. Jaarlijks wordt in veel landen de strijd om betere arbeidsomstandigheden gevierd. Nederlanders besteden weinig aandacht aan deze specifieke dag. Bij ARAG is dat anders: onze arbeidsjuristen werken dagelijks hard om werkgevers en werkende Nederlanders te helpen. Hanneke Boesveld, Senior jurist arbeidsrecht blikt terug op afgelopen jaar.

Het was een jaar waarin Nederlandse werknemers en werkgevers nog altijd in de coronapandemie leefden. “We behandelden veel uiteenlopende arbeidszaken die gerelateerd waren aan het coronavirus. Zo kwamen er onder andere vragen binnen over het inhalen van niet gewerkte uren, quarantaine en thuiswerksituaties”, vertelt Hanneke.

Top drie van arbeidszaken

Afgelopen jaar ontvingen de arbeidsjuristen van ARAG 4121 vragen van- en over zieke werknemers. Ze behandelden 3709 vaststellingsovereenkomsten en hielpen 2227 mensen met de wijziging van arbeidsvoorwaarden. Volgens Hanneke een herkenbare top drie. “Op het gebied van ziekte kreeg ik vooral veel vragen over re-integratie en herstel.”

“Bedrijven zijn in beweging en dat brengt verandering mee. Vaak gaat dat in goede harmonie tussen werkgever en werknemer. Soms ook niet, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een overname of reorganisatie. We ontvingen het afgelopen jaar dan ook veel vragen over het eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden.”

Concurrentie- en relatiebeding

Een ander veel besproken onderwerp onder de arbeidsjuristen van ARAG is het concurrentie- en relatiebeding. De krapte op de arbeidsmarkt en de economische groei hebben hier veel mee te maken. Een lastige situatie voor werkgevers, want zij moeten veel meer moeite doen om goed personeel te vinden en te binden. “Werknemers gaan eerder op zoek naar ander werk. De kans dat een werkgever aanspraak doet op het concurrentiebeding is in deze markt groter. Het is van belang dat werknemers daar goed op voorbereid zijn. Anders kan dat tot grote problemen leiden. Mijn tip is om u goed te laten adviseren. Neem contact met ons op zodra er twijfel heerst.”

zakelijk documenten service arag

26 april 2022 | Leestijd: 2 minuten

Maak zelf juridische documenten op maat

Ondernemers maken het vaak mee: de last om ingewikkelde juridische documenten op te stellen. Een foutje is zo gemaakt in algemene voorwaarden, privacy statements, vaststellingsovereenkomsten en arbeidscontracten. Daarom introduceert ARAG een digitale documenten service waarmee u als ondernemer op een eenvoudige en snelle manier juridische documenten op maat opstelt.

“Soms kan het verkeerd gebruik van woorden ervoor zorgen dat contracten of documenten juridisch gezien geen stand meer houden”, zegt Carola Wijkamp-Hermsen, directeur Commercie, Marketing en Verzekeringen bij ARAG. “Veel geschillen kun je dus relatief eenvoudig voorkomen door afspraken op de juiste manier vast te leggen. Daarom zijn wij gestart met een documenten service voor ondernemers. Zo helpen we ondernemers om afspraken juridisch correct op papier te krijgen, zodat ze daar zelf geen omkijken meer naar hebben.”

Per stuk of met een abonnement

Documenten kunt u via deze service per stuk afnemen. Gebruik maken van een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we de optie om telefonisch te sparren met een ervaren jurist als u juridische vragen heeft voorafgaand aan, tijdens of na het opstellen van het document. Zo weet u zeker dat uw document juridisch waterdicht is.

Onze digitale service is voor iedereen beschikbaar, ook als u niet verzekerd bent. Benieuwd naar de mogelijkheden?

arag 60 jaar

13 april 2022 | Leestijd: 1 minuut

Het recht al 60 jaar toegankelijk voor iedereen

Op 13 april 1962 werd ARAG Nederland opgericht. Al 60 jaar maken wij het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Daar zijn we trots op en blijven we in de toekomst doen.

Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken. Mensen die wakker liggen door een arbeidsgeschil, of door een buurman die de erfgrens niet zo nauw neemt.

Echte mensen met echte problemen. Problemen die wij helpen oplossen. Ieder jaar meer dan 60.000 keer. Of u nu verzekerd bent of niet, wij hebben alle kennis en expertise in huis om u op de beste manier te helpen. Hoe ARAG dat al 60 jaar doet? Dat ziet u in deze video.

energiecontract stijgende energieprijzen

5 april 2022 | Leestijd: 2½ minuut

Energiecontract en stijgende energieprijzen

Bij veel huishoudens heerst momenteel onrust over de stijgende energieprijzen. Wat betekent dit voor onze jaarnota? Wat doet de overheid eraan? En mag mijn leverancier zomaar de tarieven verhogen? Onze juristen zetten de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij.

nietbezorgd.nl_ARAG

4 maart 2022 | Leestijd: 2 minuten

Flinke stijging aantal klanten dat belt over een online aankoop

Rechtsbijstandsverzekeraar ARAG ziet een flinke stijging in het aantal klanten dat belt over problemen met een online aankoop. Aankopen voor een lager bedrag vallen echter niet altijd onder de dekking. Om ook die groep klanten te helpen, start ARAG een samenwerking met Nietbezorgd.nl.

“Problemen met online aankopen komen steeds vaker voor”, vertelt Kevin Engelen, Teamleider van het ARAG servicecenter. “Uit ons eigen onderzoek blijkt dat 26% van de mensen wel eens geld heeft verloren door problemen met een online aankoop.” In 81% van deze gevallen ging het om een aankoop van minder dan € 100. “Een aankoop voor zo’n lager bedrag valt bij ARAG niet altijd onder de dekking. Toch willen we ook deze groep mensen toegang geven tot het recht. Om die reden starten we een samenwerking met Nietbezorgd.nl.”

No cure, no pay

Nietbezorgd.nl is een Nederlandse startup die mensen helpt om hun geld terug te krijgen als hun pakketje bij een online aankoop niet geleverd is. Zij werken op zogeheten ‘no cure, no pay’ basis. Als de klant geen geld terugkrijgt, hoeft deze niets te betalen. Als zij wel geld terugvorderen, betaalt de klant 20% van het bedrag aan Nietbezorgd.nl. “Via een online RechtCheck bekijkt de klant eenvoudig of het niet bezorgde pakket onder de dekking valt”, vertelt Kevin. “Valt het niet onder de dekking, dan verwijzen we door naar Nietbezorgd.nl. Zo kunnen we ook deze groep mensen toegang geven tot het recht.”

stijging_WOZ_waarde_ARAG

2 maart 2022 | Leestijd: 2 minuten

De WOZ-waarde stijgt opnieuw. Wat betekent dit voor u?

Tijdens de eerste maanden van het nieuwe jaar valt de WOZ-beschikking op de (digitale) deurmat. De huizenprijzen stegen het afgelopen jaar fors en dat is terug te zien in de gemiddelde stijging van de WOZ-waarde. Wat betekent dit voor u en kunt u hier bezwaar tegen maken?

samenwerking_ARAG_HDI

16 februari 2022 | Leestijd: 1 minuut

ARAG en HDI bundelen krachten in strategische samenwerking

ARAG beheert voortaan de zakelijke verzekeringsportefeuille van HDI Global Specialty. Deze gespecialiseerde zakelijke schadeverzekering opereert wereldwijd. De krachtenbundeling sluit perfect aan bij de ambitie van ARAG om de zakelijke sector te versterken.

De portefeuille voor HDI heeft een omvang van 1400 polissen en is per 1 januari 2022 in beheer van ARAG. Marc van Erven, CEO van ARAG: “Deze krachtenbundeling met HDI past perfect bij de ambitie om onze positie in de zakelijke sector te versterken. Wij zijn zeer verheugd dat we nog meer klanten in dit segment kunnen laten ervaren wat ARAG te bieden heeft en kijken ernaar uit om samen met HDI deze portefeuille verder uit te bouwen”, aldus Marc

Een logische vervolgstap

Volgens Faisal Setoe, Managing Director van HDI Global Specialty SE Nederland is de samenwerking een logische vervolgstap. De verzekeraar werkte namelijk al samen met ARAG in verschillende landen. “We zijn blij dat onze klanten vanaf nu kunnen profiteren van de hoogwaardige juridische hulp van ARAG en kijken uit naar het ontwikkelen van meer proposities in de toekomst”, aldus Faisal Setoe.

Corona_juridische_stappen_onderwijs_ARAG

7 februari 2022 | Leestijd: 3 minuten

ARAG ziet toename juridische stappen van ouders tegen scholen

Ouders nemen steeds vaker juridische stappen tegen de scholen van hun kinderen. Ook ARAG ziet sinds de uitbraak van het coronavirus een stijging in het aantal onderwijszaken. RTL Nieuws sprak onder andere met ARAG jurist Esther Brouwer- van Vliet. In het artikel vertelt zij meer over dit onderwerp. Benieuwd naar het hele verhaal?

Klanttevredenheid_ARAG

10 januari 2022 | Leestijd: 2 minuten

ARAG scoort hoog op klanttevredenheid

Al sinds 1962 werkt ARAG vanuit de overtuiging dat iedereen toegang moet hebben tot het recht. Persoonlijk contact staat hierbij voorop. Uit de alsmaar stijgende klanttevredenheidscijfers van ARAG blijkt dat onze klanten dit erg waarderen. Eerstelijns telefonisch juridisch advies wordt met maar liefst een 8,7 beoordeeld. De klanttevredenheid voor de behandeling van een zaak is al jaren zeer hoog en krijgt op dit moment een 8,4.

Veiligheid_online_gegevens_ARAG

5 januari 2022 | Leestijd: 2 minuten

53 procent Nederlanders vreest voor veiligheid online gegevens, actie blijft uit

Bijna zeventig procent van de Nederlanders is in toenemende mate bezig met de veiligheid van hun online gegevens, blijkt uit onderzoek van juridisch probleemoplosser ARAG onder ruim tweeduizend respondenten. Op dit moment gelooft een ruime meerderheid niet dat zijn of haar persoonlijke gegevens online veilig zijn. Bovendien baart het gebrek aan kennis en kunde van Nederlanders op het gebied van digitale fraude veel zorgen.

Samenwerkingsovereenkomst_Unigarant_ARAG

16 juli 2021 | Leestijd: 1 minuut

Unigarant en ARAG tekenen samenwerkingsovereenkomst

De rechtsbijstand portefeuilles van Unigarant, het verzekeringsbedrijf van ANWB, komen vanaf 1 januari 2022 in beheer van rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch probleemoplosser ARAG.

Een uitstekende klantbeleving, daar hebben beide partijen op vrijdag 16 juli op geproost. Nadat ze een samenwerkingsovereenkomst voor de duur van drie jaar hebben ondertekend. Een overeenkomst waarin de klant en bijbehorende dienstverlening centraal staat. In de komende periode wordt verder gewerkt aan de overgang en de dienstverlening voor alle klanten.

“We kijken uit naar de samenwerking met ARAG. Ze sluiten goed aan bij onze kernwaarden als bedrijf en kunnen ons helpen nog relevanter te zijn voor onze klanten. Hierbij denken we aan online hulpmiddelen en het door ontwikkelen van onze huidige rechtsbijstandsverzekering.“, aldus Peter Siewers, Algemeen directeur Unigarant.

Marc van Erven, CEO ARAG SE Nederland, is verheugd over de overeenkomst. “Deze samenwerking is voor alle betrokken partijen een mooie stap. Omdat we een gedeelde visie hebben: de klant nog beter bedienen met de inzet van nieuwe inzichten en innovatie technieken, die we gezamenlijk in huis hebben. Een prachtige uitdaging.”

De portefeuilles voor de merken Unigarant en ANWB hebben een omvang van 33.000 polissen en komen vanaf 1 januari 2022 in beheer van ARAG. Dit is exclusief het onderdeel verkeersrechtsbijstand dat wordt uitgevoerd door ANWB Rechtsbijstand.