Zekerheid voor ondernemers én een gratis jaarabonnement op ondernemersplatform Boostz

Als zakelijk adviseur weet u als geen ander dat ondernemen gaat over het volgen van je passie, kansen zien en initiatief nemen. Maar er zijn ook risico’s. Klanten die niet betalen, afscheid moeten of willen nemen van een werknemer. Er zijn tal van situaties waar een ondernemer mee te maken kan krijgen en dan komt een zakelijke rechtsbijstandverzekering van ARAG goed van pas! Het afsluiten van deze verzekering is nu extra interessant, want naast toegang tot juridische hulp, geeft u uw klant een gratis jaarabonnement van Boostz t.w.v. € 149,-!

Meer weten over deze campagne? Kijk op het ARAG Marketing Portaal!

Contact voor business partners

Bent u business partner van ARAG of wilt u dit worden? Wij helpen u en uw klanten graag zo goed mogelijk! Heeft u een vraag, neem dan contact met ons. Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende afdelingen.

Afdeling Acceptatie

Heeft u een acceptatie vraag, neem dan contact op met onze afdeling acceptatie via 033 43 42 801 of acceptatie@arag.nl

Management

Ons management is te bereiken via 033 43 42 069

Arjan Hakkennes - Directeur Marktbewerking & Verkoop (CCO)
Remco Dekker - Hoofd Verkoop
Astrid Mulder - Directie secretaresse

Volmachten

Afdeling Volmachtbeheer
Tel: 033 43 42 668

Volmachtbeheerders
Monika Geuze - 033 43 42 853
Petra Stevenaart - 033 43 42 138
Eric van Vollenhoven - 033 43 42 618
Richard van Steeg - 033 43 42 234

Medewerker Volmachtbeheer
Marleen van den Berg - 033 43 42 169

Overig

Afdeling Verkoop binnendienst
Tel: 033 43 42 668

Commerciële binnendienst
Marije Roozenbeek - 033 43 42 063
Martijn Fluit - 033 43 42 062

Key-account managers
Onze Key-account managers zijn te bereiken via 033 43 42 668

Regio Noord-Oost - Nicole Houben
Regio Noord-West - Dave van Velzen
Regio Zuid-West - Jurgen Ochsendorf
Regio Zuid – Rob Pot

Machtigingsformulier zaak behandeling

Heeft ARAG een zaak van uw klant in behandeling? En wilt u graag inzicht hebben in de behandeling/afhandeling van de zaak? Standaard verstrekken wij geen informatie over dossiers zonder de uitdrukkelijke toestemming van de verzekerde.

De verzekerde kan door middel van een machtigingsformulier wel toestemming geven om inzicht te krijgen in de behandeling van zijn/haar zaak.

Het machtigingsformulier kan ingediend worden bij het melden van een nieuwe zaak of bij een al lopende zaak.

SEPA machtiging

Als een klant de premie aan ARAG betaalt en zijn betalingstermijn wil veranderen kan dat door het bijgaande SEPA machtigingsformulier in te vullen en te verzenden per post of te mailen naar acceptatie@arag.nl.

 

Het Intermediair Portaal

Speciaal voor provinciaal intermediair is er het Intermediair Portaal. Hier vindt u informatie over al onze verzekeringsproducten en kunt u terecht voor het aanvragen van offertes.

ARAG nieuwsbrief voor intermediairs

De ARAG nieuwsbrief voor intermediairs verschijnt 10 keer per jaar. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meld u dan nu aan.

 
 

Het ARAG Marketing Portaal

Het ARAG Marketing Portaal is een online omgeving waar u alles vindt wat u nodig heeft om aan de slag te kunnen met communicatie- en marketingactiviteiten rondom rechtsbijstand. Denk aan voorbeeldbrieven, social media berichten, advertenties, campagnes en nog meer.

ARAG testpanel

Wij willen onze dienstverlening graag zoveel mogelijk afstemmen op uw wensen. Om u goed te ondersteunen in het advies aan uw klanten. Daarom leggen we nieuwe tools (en andere ontwikkelingen) graag eerst voor in het ARAG Testpanel voor Adviseurs. Wilt u deelnemen aan ons testpanel? Schrijf u dan in. Testen kan gewoon digitaal en hoeft daardoor niet veel van uw tijd te kosten. En uiteraard bepaalt u ook zelf welke onderwerpen u interessant vindt om te testen.

ARAG, juridisch probleemoplossers. Voor iedereen.

 

Onze juristen, advocaten en mediators lossen dagelijks problemen op van uw klanten. De verzekerden delen graag hoe zij die hulp ervaren. Bekijk deze korte video:

 

Met deze dienstverlening geven onze specialisten invulling aan de visie waar ARAG voor staat en onze campagne 'ARAG, juridisch probleemoplossers. Voor iedereen.