lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Productinformatie

Het provinciaal intermediair bieden wij een handig overzicht met de volgende informatie. Deze informatie stond eerder in het Intermediair Portaal. Nu is inloggen alleen nog nodig voor premieberekening en aanvragen van offertes en verzekeringen.

  • Productinformatie – polisvoorwaarden, verzekeringskaarten, brochures, clausules
  • Tariefkaarten en premieherberekingsformulieren
  • Aanvraagformulieren en SEPA machtiging
  • Voorbeeld prolongatiebrieven.
 

Whitepaper gezinsrechtsbijstand

Als financieel adviseur speelt u een cruciale rol bij het helpen van uw klant om financiële zekerheid
en bescherming te waarborgen. En ondanks dat u gezinsrechtsbijstand wel vaak meeneemt in
het advies, kiezen klanten soms toch niet voor het afsluiten van een gezinsrechtsbijstandverzekering. Terwijl ook dit product van groot belang is voor uw klant en zijn of haar gezin.

Lees in onze whitepaper waarom deze verzekering onmisbaar is. De whitepaper bevat interessante klantverhalen, tips en informatie waarmee u de noodzaak van een rechtsbijstand goed kunt onderbouwen.

Zaak melden voor uw klant?

Wilt u een zaak melden voor uw klant?
Doe dit dan via onderstaande knop.

Wij kunnen u en uw klant het snelste helpen als wij de zaakmelding via onze website ontvangen.

Uw klanten kunnen ook zelf hun zaak melden via arag.nl/meld-uw-zaak.

 

Machtigingsformulier

Heeft ARAG een zaak van uw klant in behandeling? En wilt u graag inzicht krijgen in de behandeling/afhandeling van de zaak? Dat kan alleen na uitdrukkelijke toestemming van uw klant.

Uw klant kan via een ondertekend machtigingsformulier deze toestemming geven.

Meldt u een nieuwe zaak? Dan kunt u tijdens de melding direct aanvinken dat u gemachtigd wilt worden. Uw klant ontvangt dan automatisch een machtigingsverzoek per e-mail. Dit machtigingsverzoek kan digitaal ondertekend worden door de klant.

Wilt u gemachtigd worden voor een lopende zaak? Dan kunt u via onderstaande knop het machtigingsformulier openen.

Instructievideo nieuw portaal

Whitepaper: Ondernemersrisico

Ondernemen is risico’s nemen. Soms gaat het goed, soms wat minder. Uitdagingen horen bij het ondernemerschap. Toch zijn er risico’s die een ondernemer beter uit handen kan geven. Als zakelijk adviseur heeft u hierin een belangrijke rol. Want u weet als geen ander welke risico’s de ondernemer loopt, en welke hij of zij zelf kan dragen of beter kan overdragen.

Lees meer over ondernemersrisico’s in onze whitepaper.

 

Contact

Bent u business partner van ARAG of wilt u dit worden? Wij helpen u en uw klanten graag zo goed mogelijk! Heeft u een vraag, neem dan contact met ons. Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende afdelingen.

Afdeling Acceptatie

Heeft u een acceptatie vraag, neem dan contact op met onze afdeling acceptatie via 033 43 42 801 of acceptatie@arag.nl

Management

Bernard Goede - Manager Commercie
Astrid Mulder - Directie secretaresse

Contractbeheer

Contractbeheerders
Marleen van den Berg - Olthof – 06 23419200
Eric van Vollenhoven - 06 82984922

Verkoop

Team Commercie stelt zich aan u voor!

Bekijk het team

SEPA Machtiging

Als u de premie aan ARAG betaalt en uw betalingstermijn wil veranderen kan dat door het bijgaande SEPA machtigingsformulier in te vullen en te verzenden per post.

Nieuwsbrief

De ARAG nieuwsbrief voor intermediairs verschijnt 10 keer per jaar. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meld u dan nu aan.

 

Ondernemersplatform

Wij staan voor uw ondernemende klanten klaar. Als uw klant ZZP'er is, maar ook als hij/zij medewerkers in dienst heeft. Uw klanten kunnen zelf aan de slag met onze informatie en voorbeeldbrieven. Of ze kunnen onze juristen inschakelen via een zakelijke rechtsbijstandverzekering.

 

Overnames en gevolgen voor uw klant

Overnames van maatschappijen hebben vaak ook gevolgen voor uw klanten. Denk aan nieuwe voorwaarden en nieuwe premies. Passen die nog bij de klant? Misschien is een andere rechtsbijstandverzekering nu wel geschikter. Met een klanttevredenheid van 8,4, een goede dekking en prijs/kwaliteit verhouding, bieden de verzekeringen van ARAG uw klanten een uitstekend alternatief. Meer weten? Neem dan contact op met uw accountmanager of onze verkoop binnendienst.