Wij zijn juridisch probleemoplossers

Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken. Mensen die wakker liggen door een arbeidsgeschil, of door een buurman die de erfgrens niet zo nauw neemt.

Echte mensen met echte problemen. Problemen die wij helpen oplossen. Ieder jaar meer dan 60.000 keer. We zijn dan ook niet zomaar een advocatenkantoor, of juridisch dienstverlener.
Wij zijn echte probleemoplossers.

Klant ervaringen

Klanten waarderen onze zaakbehandeling

cijfer8,3

Bent u benieuwd hoe klanten
de behandeling van hun zaak hebben ervaren?

ARAG Rechtsbijstand in Nederland

Marc van Erven

De maatschappij verandert, maar ons doel blijft hetzelfde. Wij bieden onze verzekerden excellente en betaalbare juridische oplossingen. Onze klanten waarderen onze dienstverlening en daar zijn we trots op. Wij helpen u graag!

Marc van Erven, CEO ARAG SE Nederland, vertelt u graag meer.

ARAG Group

Ons van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft inmiddels vestigingen in 19 landen wereldwijd. Ieder land is zelf verantwoordelijk voor haar eigen activiteiten.

 

Wil jij dat iedere werkdag van betekenis is?

Werken bij ARAG

Geloof jij ook in gerechtigheid én houd je van problemen oplossen? Wil je werken als jurist, marketeer, actuaris of IT'er? Of zie jij jezelf in één van onze andere mooie functies?

Welke functie je ook kiest; bij ARAG is jouw werk van betekenis. Jij kunt namelijk het verschil maken voor onze klanten.

Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland!

ARAG in de maatschappij

ARAG in de maatschappij

Wij zijn graag van betekenis. Niet alleen voor onze klanten, maar voor de hele maatschappij. Daarom zijn wij sponsor van de KNVB scheidsrechters en Hulphond Nederland. Daarnaast bieden wij ook hulp en ondersteuning aan lokale projecten. Want iedereen verdient een kans om mee te doen!

Digitale transformatie en innovatie

LTS

Als Smart Insurer denken wij verder dan alleen verzekeringen. Wij experimenteren daarom met nieuwe technologieën op het gebied van juridische service. En ontwikkelen we nieuwe bedrijfsmodellen die onze klanten dichterbij het recht brengen.

 

Feiten en cijfers ARAG Nederland

Wilt u meer weten over onze cijfers van 2019 en 2020? Bijvoorbeeld over onze omzet, het aantal medewerkers of hoeveel telefonische adviezen wij jaarlijks geven? Bekijkt u dan onze pagina met feiten & cijfers.