lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina
De ARAG-site maakt gebruik van cookies. Lees meer informatie over cookies.
heinrich fassbender

Ik wil ieder individu de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen.

Heinrich Faßbender,
Oprichter van ARAG, 1935

 

Klanten waarderen onze zaak behandeling

 
ARAG beoordeling cijfer 8,2
 
Marc van Erven

ARAG Rechtsbijstand in Nederland

De maatschappij verandert, maar ons doel blijft hetzelfde. Wij willen onze verzekerden excellente en betaalbare rechtshulp bieden. Dat doen we met enorme juridische expertise en inzet, state-of-the-art digitalisering en in samenwerking met onze partners. Onze klanten waarderen dat en daar zijn we trots op. Wij helpen u graag. Meer weten? Lees dan ons online jaarmagazine.

Marc van Erven,
CEO ARAG SE Nederland

ARAG beleid in Nederland

ARAG biedt klanten juridische hulp.
Lees hier hoe wij klanten helpen.

Ons beleid is de basis waarop wij onze dienstverlening inrichten. De hoofdlijn van ons beleid leest u in ons jaarmagazine.
Meer specifiek informeren wij u graag over de volgende aspecten van ons beleid:

Wij werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening en het toegankelijk houden van het recht.

ARAG hoofdkantoor dusseldorf

ARAG Groep

ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep. Het van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft inmiddels vestigingen in 17 landen wereldwijd. Ieder land is zelf verantwoordelijk voor haar eigen activiteiten.

ARAG statutaire vestiging

De verzekeraar is ARAG SE. Zij is statutair gevestigd te Düsseldorf (Duitsland) en houdt kantoor aan de Kastanjelaan 2, 3833 AN Leusden (postbus 230, 3830 AE Leusden), aan het Koningin Wilhelminaplein 30, 1062 KR Amsterdam en aan de Lindanusstraat 5, 6041 EC Roermond, alle in Nederland. KvK nummer 55794173.

Juridische diensten buiten het kader van de rechtsbijstandverzekering worden verleend door ARAG Legal Services, ARAG Financial Services en ARAG Flight Claim Services (statutaire naam: ARAG Legal Services BV, KvK nummer 31030421), statutair gevestigd te Leusden.

Registratie AFM

ARAG heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het aanbieden van rechtsbijstandverzekeringen en staat ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12041118.

voetballertjes in duel

ARAG official partner KNVB scheidsrechters

De KNVB scheidsrechters zorgen voor fair play in het veld. ARAG zorgt voor juridische fairplay in de maatschappij. Dat is waarom wij partner van de KNVB scheidsrechter zijn.

Om het professioneel scheidsrechtersbeleid te stimuleren is de Fairplay Certificering ontwikkeld door de KNVB en ARAG.

Samen met de KNVB gaat ARAG de strijd aan om geweld tegen scheidsrechters terug te dringen op de Nederlandse voetbalvelden.

 
logo-hulphond-nederland
 

ARAG steunt Hulphond Nederland

ARAG steunt Hulphond Nederland bij de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag. Onder het motto ‘Mensen kansen geven in het leven’ draagt ARAG financieel bij aan de ambitie van de stichting om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond.