Wij zijn juridisch probleemoplossers

Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken. Mensen die wakker liggen door een arbeidsgeschil, of door een buurman die de erfgrens niet zo nauw neemt.

Echte mensen met echte problemen. Problemen die wij helpen oplossen. Ieder jaar meer dan 70.000 keer. We zijn dan ook niet zomaar een advocatenkantoor, of juridisch dienstverlener.
Wij zijn echte probleemoplossers.

 
Heinrich Fassbender

Ik wil ieder individu de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen.

Heinrich Faßbender,
Oprichter van ARAG, 1935

 

Klanten waarderen onze zaakbehandeling

 
 

Bent u benieuwd hoe klanten
de behandeling van hun zaak hebben ervaren?

 
 

ARAG Rechtsbijstand in Nederland

Marc van Erven

De maatschappij verandert, maar ons doel blijft hetzelfde. Wij bieden onze verzekerden excellente en betaalbare juridische oplossingen. Dat doen we met in de praktijk bewezen juridische expertise in samenwerking met onze partners en het continu verbeteren met hulp van state-of-the-art digitalisering. Onze klanten waarderen onze dienstverlening en daar zijn we trots op. Wij helpen u graag.

Marc van Erven,
CEO ARAG SE Nederland

Digitale transformatie en innovatie

Digitale transformatie en innovatie

Om onze ambitie in een digitale wereld waar te maken, transformeren wij naar een Smart Insurer. Wij denken verder dan alleen verzekeringen. Nieuwe technologieën bieden kansen voor snellere en betere services zowel voor klanten en business partners. Met onze Legal Tech Studio werken we ook aan de verbetering van onze dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen om onze klanten toegang tot het recht te bieden.

 

ARAG beleid in Nederland

ARAG biedt klanten juridische hulp.
Lees hier hoe wij klanten helpen

Ons beleid is de basis waarop wij onze rechtsbijstand dienstverlening inrichten. De hoofdlijn van ons beleid leest u in ons jaarmagazine.
Meer specifiek informeren wij u graag over de volgende aspecten van ons beleid:

Wij werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening en het toegankelijk houden van het recht.

ARAG hoofdkantoor dusseldorf

ARAG Groep

ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep. Het van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft inmiddels vestigingen in 17 landen wereldwijd. Ieder land is zelf verantwoordelijk voor haar eigen activiteiten.

ARAG statutaire vestiging

De verzekeraar is ARAG SE. Zij is statutair gevestigd te Düsseldorf (Duitsland) en houdt kantoor aan de Kastanjelaan 2, 3833 AN Leusden (postbus 230, 3830 AE Leusden), aan het Koningin Wilhelminaplein 30, 1062 KR Amsterdam, aan het Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam, aan de Prinses Beatrixlaan 582, 2595 BM Den Haag en aan de Lindanusstraat 5, 6041 EC Roermond, alle in Nederland. KvK nummer 55794173.

Juridische diensten buiten het kader van de rechtsbijstandverzekering worden verleend door ARAG Legal Services, ARAG Financial Services en ARAG Flight Claim Services (statutaire naam: ARAG Legal Services BV, KvK nummer 31030421), statutair gevestigd te Leusden.

Registratie AFM

ARAG heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het aanbieden van rechtsbijstandverzekeringen en staat ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12041118.

voetballertjes in duel

ARAG official partner KNVB scheidsrechters

De KNVB scheidsrechters zorgen voor fair play in het veld. ARAG zorgt voor juridische fairplay in de maatschappij. Dat is waarom wij partner van de KNVB scheidsrechter zijn.

Om het professioneel scheidsrechtersbeleid te stimuleren is de Fairplay Certificering ontwikkeld door de KNVB en ARAG.

Samen met de KNVB gaat ARAG de strijd aan om geweld tegen scheidsrechters terug te dringen op de Nederlandse voetbalvelden.

 
logo-hulphond-nederland
 

ARAG steunt Hulphond Nederland

ARAG steunt Hulphond Nederland bij de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag. Onder het motto ‘Mensen kansen geven in het leven’ draagt ARAG financieel bij aan de ambitie van de stichting om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond.