Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Dit is al zo sinds onze oprichting in 1935. Daarom maken wij niet alleen het recht toegankelijk voor iedereen. Wij zijn ook sponsor van de KNVB scheidsrechters en Hulphond Nederland. En bieden wij hulp en ondersteuning aan lokale projecten. Want iedereen verdient een kans om mee te doen!

Onze sponsorships:

Fairplay Certificering header

Official partner KNVB-scheidsrechters

Gelijke kansen. Die visie deelt ARAG met de scheidsrechters van de KNVB. Zij zorgen voor fair play in het veld, wat wij stimuleren met de Fairplay Certificering. We zetten ons ook in om respect en waardering te vergroten en geweld tegen scheidsrechters te stoppen.

gezin-met-hulphond-header

Hulphond Nederland

We steunen Hulphond Nederland financieel voor de opleiding en inzet van hulphonden. De honden geven meer beweegruimte aan mensen die fysieke of psychische zorg en ondersteuning nodig hebben. Dat biedt hen kansen en een nieuw toekomstperspectief!

ARAG in de buurt

Onze maatschappelijke betrokkenheid en interesse in mensen beperkt zich niet tot onze klanten. We kijken om ons heen en zetten ons in voor verschillende groepen in de buurt. We voelen ons sociaal verantwoordelijk en laten dat graag zien in de vorm van vrijwilligerswerk.

Werken aan een kleinere voetafdruk

Met e-bike naar werk

We letten in onze kantoren erg op onze voetafdruk. Collega’s komen zoveel mogelijk met de geleende ARAG-e-bike, eigen fiets of het ov. Zo verminderen we zakelijke kilometers met de auto. Daarnaast verzamelen we afval gescheiden op de werkvloer. En regelt een duurzame warmte- en koude-opslag de temperatuur in de gebouwen.

Wandelen met bewoners Lisidunahof

Wandelen met bewoners Lisidunahof

We kijken naar de mensen in onze directe omgeving. Jaarlijks organiseert het psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof in Leusden een wandelweek voor haar bewoners met dementie. Onze collega’s maken dan ook graag een ommetje met deze ‘buren’. Vaak ontstaan de leukste gesprekken!

Inpakken bij Voedselbank

Voedselpakketten voor Voedselbank

We helpen anderen graag een handje. Zo pakken we bijvoorbeeld voedselpakketten in bij de Voedselbank. Elk jaar staan we rond de feestdagen klaar om ze met een enthousiast team van collega’s uit te delen. En we vragen buurtbewoners in Leusden om een aantal boodschappen te doneren.