Gelijke kansen in onze maatschappij. Daar draagt ARAG graag aan bij

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1935 zetten we ons in voor gelijke kansen. Elke dag. Vanuit onze overtuiging dat iedereen toegang tot het recht moet hebben. Ook wie geen advocaat kan betalen. Als trotse partner van KNVB scheidsrechters en Stichting Hulphond dragen we ook ons steentje bij aan fairplay in de maatschappij. Daarnaast steunen we lokale projecten zodat we beter samen en samen beter kunnen leven. Dat doet en voelt goed.

ARAG KNVB

KNVB scheidsrechters en ARAG. Samen supporter van fairplay!

ARAG draagt graag bij aan gelijke kansen. Aan fairplay in onze maatschappij. Ook op het voetbalveld. Daarom zijn we partner van de KNVB Scheidsrechters. En supporten we scheidsrechters in hun missie om iedereen eerlijk en met plezier te laten samenspelen. En dat doen we al meer dan 10 jaar.

 
knvb arag logo
ARAG Hulphond

Hulphond Nederland maakt meedoen mogelijk. Met steun van ARAG

Hulphond Nederland leidt honden op die mensen met een fysieke of psychisch zorgvraag verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld om zelfstandig thuis te wonen. Maar ook om buiten zelfverzekerd de weg te vinden. Zo draagt Hulphond Nederland bij aan gelijke kansen in onze maatschappij en een beter toekomstperspectief. Als ARAG zijn we trots dat we dat mooie en belangrijke werk als partner mogen ondersteunen.

hulphond nederland logo

Bijdragen aan lokale initiatieven

ARAG draagt lokale en maatschappelijke initiatieven een warm hart toe. Dagelijks zetten vrijwilligers zich met hart en ziel in om mensen gelijke kansen te bieden. Onze medewerkers dragen hier waar het kan graag aan bij voor een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.

ARAG ommetje buren

Een ommetje met onze buren

Elk jaar organiseert psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof in Leusden een wandelweek voor haar bewoners met dementie. Een week vol bijzondere ontmoetingen, mooie momenten en leuke gesprekken. En laten dat nou nét de buren van ons hoofdkantoor in Leusden zijn. Veel collega’s lopen jaarlijks graag een rondje mee.

ARAG voedselbank

Samen de voedselbank verder helpen

Rond de feestdagen worden er bij de Voedselbank in Leusden volop voedselpakketten ingepakt en uitgedeeld aan lokale bewoners met een krappere beurs. Ieder jaar helpen ARAG collega’s bij het inzamelen van voedsel en het inpakken van de pakketten. Zo heeft iedereen wat feestelijks op tafel.

 
ARAG gevluchte afghanen

ARAG helpt gevluchte Afghanen

We hebben allemaal de hartverscheurende beelden gezien van Afghanen die wanhopig het regime van de Taliban probeerden te ontvluchten. Overal in ons land helpen gemeenten en vrijwilligers hen inmiddels zo goed mogelijk opvangen. ARAG staat die Afghaanse vluchtelingen bij met juridisch advies.