Gelijke kansen in onze maatschappij. Daar draagt ARAG graag aan bij

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1935 zetten we ons in voor gelijke kansen. Elke dag. Vanuit onze overtuiging dat iedereen toegang tot het recht moet hebben. Ook wie geen advocaat kan betalen. Als trotse partner van KNVB scheidsrechters en Stichting Hulphond dragen we ook ons steentje bij aan fairplay in de maatschappij. Daarnaast steunen we lokale projecten zodat we beter samen en samen beter kunnen leven. Dat doet en voelt goed.

ARAG KNVB

KNVB scheidsrechters en ARAG. Samen supporter van fairplay!

ARAG draagt graag bij aan gelijke kansen. Aan fairplay in onze maatschappij. Ook op het voetbalveld. Daarom zijn we partner van de KNVB Scheidsrechters. En supporten we scheidsrechters in hun missie om iedereen eerlijk en met plezier te laten samenspelen. En dat doen we al meer dan 10 jaar.

 
knvb arag logo
arag hulphond

Hulphond Nederland maakt meedoen mogelijk. Met steun van ARAG

Hulphond Nederland leidt honden op die mensen met een fysieke of psychisch zorgvraag verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld om zelfstandig thuis te wonen. Maar ook om buiten zelfverzekerd de weg te vinden. Zo draagt Hulphond Nederland bij aan gelijke kansen in onze maatschappij en een beter toekomstperspectief. Als ARAG zijn we trots dat we dat mooie en belangrijke werk als partner mogen ondersteunen.

logo hulphond nederland

Bijdragen aan lokale initiatieven

ARAG draagt lokale en maatschappelijke initiatieven een warm hart toe. Dagelijks zetten vrijwilligers zich met hart en ziel in om mensen gelijke kansen te bieden. Onze medewerkers dragen hier waar het kan graag aan bij voor een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.