lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Waar kunnen we je mee helpen?

Werk en inkomen

Juridische bijstand van arbeidsjuristen, gespecialiseerd in conflicten op de werkvloer. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op hebt.

 

Personen en familie

Hulp bij echtscheiding, beëindiging van een geregistreerd partnerschap, het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatie, kinderen, gezag, omgang en voogdij en overige familierecht kwesties.

Verbouwen

Bent u tegen een juridisch conflict aangelopen met een aannemer? Vervelend, maar gelukkig helpen we u verder tegen een vaste scherpe prijs.

Motorrijtuigen

Zijn er problemen ontstaan na aankoop of reparatie van auto? Met onze juristen weet u zeker dat uw belangen worden behartigd.

Juridische hulp zonder verzekering

Een juridisch probleem, maar geen verzekering? Geen probleem. Onze deskundige juristen staan voor u klaar, om u te voorzien van juridische hulp voor een vaste prijs. En dat zonder wachttijd.

 

Klanten beoordelen ARAG met 8,3

 

Al 60 jaar juridisch probleemoplosser

 

Meer dan 500 betrokken juristen

Veelgestelde vragen

Wat is rechtshulp on demand?

Wanneer u juridische hulp nodig heeft, maar niet verzekerd bent voor rechtsbijstand, biedt rechtshulp on demand uitkomst. U ontvangt dan direct rechtshulp tegen een vooraf afgesproken prijs, zonder wachttijd. Bijvoorbeeld bij ontslag, echtscheiding, problemen met de aankoop van een auto of een geschil met een aannemer.

Wat zijn de kosten voor rechtshulp on demand?

Wij werken met vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. De prijs hangt af van de oplossing waar u voor kiest. Bekijk het overzicht van de oplossingen voor arbeidsgeschillen, echtscheiding, problemen bij aankoop van een motorrijtuig of een geschil met een aannemer. De gekozen oplossing kunt u altijd opwaarderen, of uitbreiden.

Hoe snel word ik geholpen door een jurist?

Onze juristen zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur beschikbaar, als u gebruik wilt maken van rechtshulp on demand. Buiten kantoortijden kunt u uw vraag op onze website achterlaten. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Kan ik met alle juridische problemen bij jullie terecht?

Op dit moment kunt u met juridische vragen op het gebied van werk en inkomen, motorrijtuigen, verbouwen en echtscheiding bij ons terecht. Onze juristen staan voor u klaar.

Heeft u een ander juridisch probleem? Voor andere rechtsgebieden brengen we u in contact met specialisten in ons netwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

Altijd verzekerd zijn van juridische hulp?

Juridische kosten kunnen enorm hoog oplopen. Bovendien zie je een conflict vaak niet van tevoren aankomen. Door te kiezen voor de rechtsbijstandverzekering van ARAG voorkomt u onverwachte, hoge kosten.

on demand rechtsbijstand