Waar kunnen we je mee helpen?

Werk en inkomen

Onze arbeidsjuristen bieden u juridische hulp bij conflicten op uw werk. Zij staan u bij zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Echtscheiding

Scheiden is voor niemand makkelijk en goede hulp is hierbij belangrijk. Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing.

Verbouwen

Een juridisch probleem met een aannemer maar niet verzekerd? Wij helpen u tegen een vaste en scherpe prijs.

Motorrijtuigen

Heeft u problemen over de aankoop of reparatie van uw auto? Onze juristen staan voor u klaar.

Juridische hulp zonder verzekering

Een juridisch probleem, maar geen verzekering? Onze deskundige juristen staan voor u klaar.
U ontvang juridische hulp voor een vaste prijs, zodat u niet wordt verrast.
Geen wachttijd, we gaan meteen voor u aan de slag.

 

Klanten beoordelen ARAG met 8,4

 

Al 60 jaar juridisch probleemoplosser

 

Meer dan 500 betrokken juristen

Veelgestelde vragen

Wat is rechtshulp on demand?

Wanneer u juridische hulp nodig heeft, maar niet verzekerd bent voor rechtsbijstand, biedt rechtshulp on demand uitkomst. Hiermee kunt u direct gebruikmaken van rechtshulp, zonder wachttijd. Bijvoorbeeld bij ontslag of intrekking van vakantie, loon of toeslagen. U kunt zo gebruikmaken van rechtshulp tegen een vooraf afgesproken prijs.

Wat zijn de kosten voor rechtshulp on demand?

Wij werken met vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. De prijs hangt af van de oplossing waar u voor kiest. Bekijk het overzicht van de oplossingen voor arbeidsgeschillen en echtscheiding. Het is altijd mogelijk om een gekozen oplossing op te waarderen of uit te breiden.

Hoe snel word ik geholpen door een jurist?

Onze juristen zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.30 beschikbaar, wanneer u gebruik wilt maken van rechtshulp on demand. Buiten kantoortijden kunt u uw vraag op de website achterlaten. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Kan ik met alle juridische problemen bij jullie terecht?

Op dit moment kunt u met juridische vragen op het gebied van werk en inkomen bij ons terecht. Onenigheid op de werkvloer, kritiek op uw functioneren, ziekmelding of dreigend ontslag? Onze arbeidsjuristen staan voor u klaar.

Ook op het gebied van echtscheiding kunt u gebruik maken van rechtshulp on demand. Onze echtscheidingsspecialisten helpen u bij het aanvragen van uw scheiding aanvragen, een alimentatiecheck of het opstellen van een ouderschapsplan.

Heeft u een ander juridisch probleem? Voor andere rechtsgebieden brengen we u in contact met specialisten in ons netwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

Altijd verzekerd zijn van juridische hulp?

Een conflict kunt u moeilijk voorzien. Als u niet verzekerd bent, kunnen juridische kosten hoog oplopen. Kies voor de rechtsbijstandverzekering van ARAG en voorkom onverwachte kosten.

Rechtsbijstandverzekering