lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina
 

Close the Gap

In Nederland zijn er 500.000 jongeren met een fysieke aandoening die ‘gewoon’ een baan willen. Want werk zorgt ervoor dat je groeit, je je talenten ontwikkelt en dat je onderdeel bent van de samenleving. Er bestaat echter een grote kloof tussen deze jongeren en de arbeidsmarkt: het is namelijk helemaal niet zo ‘gewoon’ dat deze groep kans maakt op een baan. Emma at Work zet zich in om deze kloof te dichten!

Emma at Work helpt jong talent van 15 tot en met 39 jaar met een fysieke aandoening zich gereed te maken voor de arbeidsmarkt. Met de ‘GAP Track’ krijgen jongeren een persoonlijk ontwikkelingsplan; ontdekken ze hun potentie en ambitie; ontplooien ze hun talenten en krijgen ze praktijktraining om uiteindelijk een werkplek te vinden bij een bedrijf dat bij hen past en waar ze zelfverzekerd met plezier aan de slag kunnen.

 

Verstop je talent niet - ga (weer) werken!

GAP200

ARAG is partner van de ‘GAP200’, een netwerk van bedrijven en organisaties die het werk en gedachtegoed van Emma at Work steunen. Met onze bijdrage, sociale overtuiging om gelijke kansen in de maatschappij mogelijk te maken en commitment op weg naar inclusief werkgeverschap, maken we samen het verschil.

Marc van Erven en Marlies van Hilten

Marc van Erven, CEO ARAG Nederland - Marlies van Hilten, directeur Emma at Work.

 

Als familiebedrijf willen wij iedereen gelijke kansen bieden. Of het nu gaat om het toegankelijk maken van het recht of gelijke kansen bieden op de arbeidsmarkt. Daar zetten wij ons samen met onze medewerkers voor in en daarom zijn wij erg trots op deze samenwerking, waarin wij ons steentje willen bijdragen om jongeren met een fysieke aandoening weer aan het werk te helpen.

Marc van Erven

 

Pitch programma en Mentor Programma

Als onderdeel van de samenwerking gaan we ontmoetingen realiseren tussen de professionals van ARAG en de jonge talenten in de vorm van 2 mooie programma’s die begeleidt worden door Emma at Work: Het Pitch Programma en het Mentor Programma. Want daar begint het geloven we: bekend maakt bemind!

 
logo Emma at work