lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Over deze verzekering

Met de ARAG ProRechtCombinatie® Agrarische Sector bent u verzekerd van hulp bij geschillen over zaken die in de volle breedte van uw bedrijfsvoering voorkomen. Denk aan geschillen met uw gemeente over een milieuvergunning of de verkoop van uw producten. Maar ook aan geschillen over inkoop, gebrekkige landbouwwerktuigen en loonwerkzaamheden op het boerenbedrijf. Ook bent u verzekerd van een ruime incassodekking en heeft u rechtstreeks contact met gespecialiseerde agrarisch juristen.

ARAG ProRechtCombinatie® Agrarische Sector_ARAG

Meer informatie en documenten

Informeer u goed over ARAG ProRechtCombinatie® Agrarische Sector. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd; de Verzekeringskaart en de brochure geven alleen een samenvatting van de verzekering en Wijzer in geldzaken is de wegwijzer met betrouwbare informatie over geldzaken.

Wat krijgt u bij de rechtsbijstandverzekering voor agrarische ondernemers?

Zekerheid voor ondernemers in de agrarische sector

Ondernemen in de land- en tuinbouw heeft zijn bijzondere charmes én risico’s. Met ‘natuurlijke’ grondstoffen en producten kunnen de zaken voor u als agrarisch ondernemer soms tegenzitten.

  • Wat als er discussie ontstaat over de kwaliteit van uw producten?

    Bijvoorbeeld: uw geleverde aardappels zijn volgens de afnemer niet van A-kwaliteit maar van B-kwaliteit.
  • Wat is wijsheid als er een conflict dreigt?

    Bijvoorbeeld over geld binnen uw onderneming, over milieuvergunningen of over vakantiegeld van uw werknemer.

Goede raad kan soms heel duur zijn, zeker als u bij een advocaat het volle pond betaalt. Het afsluiten van een goede rechtsbijstandverzekering is een verstandige en betaalbare oplossing.

Compleet verzekerd met de ARAG ProRechtCombinatie® Agrarische sector, zowel zakelijk als particulier

Met de ARAG ProRechtCombinatie® Agrarische Sector bent u verzekerd van hulp bij geschillen over zeer diverse zaken. Denk aan geschillen met uw gemeente over een milieuvergunning of de verkoop van uw producten. Maar ook aan geschillen over inkoop, gebrekkige landbouwwerktuigen en loonwerkzaamheden op het boerenbedrijf.

Voor al deze zaken biedt de ProRechtCombinatie® Agrarische Sector uitkomst. Ook bent u verzekerd van een ruime incassodekking en heeft u rechtstreeks contact met gespecialiseerde agrarisch juristen. Kortom: een compleet pakket dat aansluit bij uw bedrijfsvoering als agrarisch ondernemer.

Zakelijk én privé goed geregeld

De ProRechtCombinatie® Agrarische Sector is een rechtsbijstandverzekering waarbij ook een particuliere dekking standaard is inbegrepen. Uw agrarisch bedrijf en uw particuliere zaken liggen dicht bij elkaar.

Met de ProRechtCombinatie® Agrarische Sector bent u daarom zakelijk en privé goed verzekerd tegen de meest voorkomende conflicten. U heeft geen eigen bijdrage, dus bij een eventueel geschil staat u niet onverwachte kosten.

Laat u adviseren over deze verzekering

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Laat_uw_adviseren_ARAG