lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Met onze digitale Documenten Service maakt u binnen enkele minuten juridische standaarddocumenten op maat. Volledig, in simpele taal en gepersonaliseerd voor uw bedrijf. Bespaar onnodige kosten en tijd, en ga voor zekerheid. Onze digitale service is altijd up-to-date met de laatste wetswijzigingen en is gemaakt door topspecialisten op juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Bij ons vindt u tal van juridische documenten op het gebied van samenwerken, personeel, financieringen, voorwaarden en privacy. De meeste documenten zijn geschreven in het Nederlands, maar ook beschikbaar in het Engels.

Hoe werkt het?

 1. Kies het document dat u nodig heeft

  Bekijk ons groeiende aanbod en vind het document dat u nodig heeft. Bij ons vindt u juridische documenten op het gebied van samenwerken, personeel, financieringen, voorwaarden en privacy.
 2. Beantwoord de vragen en personaliseer uw document

  Via een simpel vraag- en antwoordsysteem maakt u eenvoudig uw document op maat. Klanten doen gemiddeld 10 minuten over het maken van een document.
 3. Controleer uw keuzes en gegevens

  Betaling vindt pas plaats nadat u uw keuzes en de gegevens van het document heeft goedgekeurd.
 4. Download uw document in PDF- en Word formaat

  Als de betaling is voldaan, ontvangt u uw document in PDF- en Word formaat. U kunt daarna zelf nog wijzigingen aanbrengen indien gewenst.

Juridische documenten voor uw bedrijf

Algemene voorwaarden, privacy statements, vaststellingsovereenkomsten en arbeidscontracten. Heeft u enig idee hoe u deze juridisch zo goed mogelijk dichttimmert voor uw bedrijf? U houdt zich vast liever bezig met (het laten groeien van) uw onderneming. Dat neemt niet weg dat het belangrijk is om uw onderneming te beschermen. Juridische conflicten met leveranciers, klanten of werknemers komen helaas vaker voor dan u wellicht denkt. Met het vastleggen van juridische documenten voldoet u aan verplichtingen, voorkomt u onduidelijkheden, beperkt u aansprakelijkheid en beschermt u uw bedrijf.