lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Over deze verzekering

Als bestuurder van een vereniging voor sport- en/of ontspanning wilt u zo goed mogelijk uw verenigingsbelangen behartigen. Dat wilt u ook wanneer er een geschil dreigt. Bijvoorbeeld over de inkoop van sportartikelen of wanneer u een conflict heeft met uw verhuurder. De ARAG ProRechtCombinatie® voor Verenigingen biedt hierbij uitkomst.

ARAG ProRechtCombinatie® Verenigingen

Meer informatie en documenten

Informeer u goed over ARAG ProRechtCombinatie® Verenigingen. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd; de Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering en Wijzer in geldzaken is de wegwijzer met betrouwbare informatie over geldzaken.

Wat krijgt u bij de ARAG ProRechtCombinatie® Verenigingen?

Wij komen op voor uw verenigingsbelangen

Als bestuurder van een vereniging voor sport- en/of ontspanning is het uw verantwoording dat de verenigingsbelangen worden nageleefd bij een geschil. Dit kan zijn als u een conflict heeft met de inkoper van sportartikelen, of de verhuurder van de (sport)zaal.

Compleet verzekerd van hulp passend bij uw vereniging

Met de ProRechtCombinatie Verenigingen rechtsbijstandverzekering bent u als vereniging verzekerd van juridische hulp. Met de diverse modules stelt u uw rechtsbijstandverzekering zo samen dat deze bij uw vereniging aansluit. Zo heeft u een compleet pakket dat uw vereniging bijstaat als er sprake is van een juridisch conflict.

Laat u goed adviseren

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact. Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een adviseur.

Laat u adviseren over deze verzekering

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

ARAG Adviseurs