Wet Arbeidsmarkt in Balans per 1 januari 2020 ingegaan

 

Heeft u medewerkers of oproepkrachten in dienst? Dan is het goed dat u de nieuwe regels kent als gevolg van de invoering van de wet.

 

Ontslag

verveelde man kijkt op telefoon

Weet u waar u op moet letten bij ontslag? En hoe hoog de transitievergoeding moet zijn? Bekijk hier onze informatie.

 

Arbeidscontract

man met bril achter laptop

Informeer u goed over de rechten van uw werknemer en hoe u om moet gaan met tijdelijke en vaste contracten.

 

Ziekte en verlof

moeder troost kind

De regels over ziekte en verlof zijn duidelijk. Weet u hoe het zit? Lees hier over onder andere uw aansprakelijkheid, ouderschapsverlof en loondoorbetaling.

Arbeidsrecht juristen

Arbeidsrecht juristen

De arbeidsrecht juristen behandelen ruim 12.000 arbeidsrechtzaken per jaar. Onder arbeidsrecht vallen verschillende specialisaties zoals: ontslag, arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en cao's. Met een team van ongeveer 80 juristen heeft u altijd de juiste specialist voor uw zaak.

Rechtsbijstandverzekering zakelijk

Conflicten en juridische problemen zijn moeilijk te voorzien. Kosten kunnen flink oplopen. Om dat te voorkomen kunt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Of uw huidige verzekering uitbreiden. Lees meer over onze verzekeringen en onze verzekeringsmodules:

  • Verkeer
  • Bedrijfsvoering en incasso
  • Inkoop
  • Verkoop
 

Niet verzekerd? Toch hulp!

ARAG helpt u graag. Ook als u niet verzekerd bent. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de Corona crisis. Of als u niet verzekerd bent omdat u bijvoorbeeld niet alle verzekeringsmodules heeft afgesloten. Bekijk hier onze oplossingen.