lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Over deze verzekering

Met de ProRechtCombinatie® Zakelijke Markt kiest u zelf op welke terreinen u verzekerd wilt zijn van ondersteuning, passend bij uw specifieke bedrijfssituatie. Welke modules u ook kiest: met de ProRechtCombinatie® Zakelijke Markt verzekert u uw bedrijf van de juiste ondersteuning als het er echt op aankomt.

ProRechtCombinatie® Zakelijke Markt

Meer informatie en documenten

Informeer u goed over deze verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd; de Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering en Wijzer in geldzaken is de wegwijzer met betrouwbare informatie over geldzaken.

Wat krijgt u bij de ARAG ProRechtCombinatie Zakelijke Markt ?

Met de ProRechtCombinatie Zakelijke Markt rechtsbijstandverzekering van ARAG stelt u zelf uw rechtsbijstandverzekering samen. Kies de modules die voor uw onderneming van belang zijn. De verzekering bestaat altijd uit basismodule Verkeer. U kunt de verzekering uitbreiden met module Bedrijfsvoering & Incasso, vervolgens met module Inkoop. Tot slot kunt u uitbreiden met module Verkoop.

Module Verkeer

U bent wereldwijd van rechtshulp verzekerd bij deelname aan het verkeer tijdens uw werk. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Dit kan per (vracht)auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per trein of vaartuig. Ook is het privé-gebruik van uw motorrijtuig(en) meeverzekerd.

Module Bedrijfsvoering & Incasso

Verzeker uzelf van juridische hulp wanneer een conflict dreigt over contracten, vergunningen of over uw bedrijfspand. Ook bij incassovorderingen indienen van openstaande facturen zonder verweer helpt ARAG u.
Wereldwijd bent u verzekerd van rechtshulp bij deelname aan het verkeer tijdens uw werk. Dit is inclusief privégebruik van uw motorrijtuig(en) en ongeacht het vervoersmiddel.

Module Inkoop

Een verkeerde levering, of een levering van slechte kwaliteit. Wat als uw werkzaamheden hierdoor vertraging oplopen? ARAG helpt u bij problemen rondom handelsgoederen, grondstoffen en diensten die u heeft ingekocht.

Module Verkoop

Module Verkoop is er voor geschillen met uw afnemers over overeenkomsten tot levering van goederen of diensten. Bijvoorbeeld als een afnemer een nieuw beleid invoert en daarom de samenwerking opzegt zonder de al gemaakte kosten te vergoeden, terwijl dat wel als eis in uw verkoopvoorwaarden staat. Geschillen met afnemers vallen onder deze module als er sprake is van een juridisch geschil. Is er geen juridisch geschil, bijvoorbeeld als er niet betaald wordt door financieel onvermogen? Dan valt het geschil onder de module Bedrijfsvoering & Incasso.

Laat u adviseren over deze verzekering

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

ARAG Adviseurs