lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Over deze verzekering

Met de ProRechtCombinatie® ZZP kiest u zelf op welke terreinen u verzekerd wilt zijn van ondersteuning, passend bij uw situatie als ZZP’er. Welke modules u ook kiest: met de ProRechtCombinatie® ZZP verzekert u uw bedrijf van de juiste ondersteuning als het er echt op aankomt.

ProRechtCombinatie® ZZP

Meer informatie en documenten

Informeer u goed over ARAG ProRechtCombinatie® Zelfstandigen Zonder Personeel. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd; De brochure, verzekeringskaart en productwijzer geven alleen een samenvatting van de verzekering.

Wat krijgt u bij de ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel ?

Wees als zelfstandig ondernemer zonder personeel voorbereid op een mogelijk juridisch conflict. Stel uw rechtsbijstandverzekering samen met de modules die voor u als ZZP-er belangrijk zijn. De verzekering bestaat altijd uit basismodule Verkeer. U kunt de verzekering uitbreiden met module Bedrijfsvoering & Incasso, vervolgens met module Inkoop en daarna met module Verkoop.

Module Verkeer

U bent wereldwijd van rechtshulp verzekerd bij deelname aan het verkeer tijdens uw werk. Het maakt hierbij niet uit hoe u zich verplaatst. Dit kan per (vracht)auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per trein of vaartuig. Ook is het privé-gebruik van uw motorrijtuig(en) meeverzekerd.

Module Bedrijfsvoering en incasso

Verzeker uzelf van juridische hulp wanneer een conflict dreigt over contracten, vergunningen of bedrijfspand. Ook bij incassovorderingen indienen van openstaande facturen zonder verweer helpt ARAG u.

Module Inkoop

Een verkeerde levering, of een levering van slechte kwaliteit. Wat als uw werkzaamheden hierdoor vertraging oplopen? De juristen van ARAG helpen u bij problemen rondom handelsgoederen, grondstoffen en diensten die u als ZZP’er heeft ingekocht.

Module Verkoop

Heeft u een geschil met uw afnemers over overeenkomsten tot levering van goederen of diensten? Bijvoorbeeld wanneer de afspraken in uw verkoopvoorwaarden niet worden nagekomen door een afnemer. Is er sprake van een juridisch geschil, dan bent u met module Verkoop hiervoor verzekerd.
Wordt een factuur niet betaald wegens financieel onvermogen? Dan valt het geschil onder de module Bedrijfsvoering & incasso.

Laat u adviseren over deze verzekering

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

ARAG Adviseurs