ARAG ProRechtCombinatie® (Para)medici

Rechtsbijstandverzekering voor (para)medici

Geen eigen risico

 

Ruime dekking voor de meest voorkomende conflicten

 

Altijd juridische hulp

 

Speciale aandacht voor dekking tuchtzaken

 

Een uitstekende incassodekking

 

Vanaf € 302,94 per jaar

 

Meer informatie

Informeer u goed over ARAG ProRechtCombinatie® (Para)medici.

  • In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd;
  • De brochure, verzekeringskaart en productwijzer geven alleen een samenvatting van de verzekering;
  • Wijzer in geldzaken is de wegwijzer met betrouwbare informatie over geldzaken.

Klik op een van de volgende links voor meer informatie.

 
 
 
 
 

Belangrijke informatie over COVID-19 (coronavirus)

Bij conflicten die zijn ontstaan door COVID-19 hanteert ARAG een gebeurtenisdatum van 9 maart 2020. Conflicten die voortkomen uit COVID-19 zijn niet verzekerd als de verzekering na 9 maart 2020 is afgesloten.

 

Niet verzekerd? Toch hulp!

ARAG helpt u graag. Ook als u niet verzekerd bent. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de Corona crisis. Of als u niet verzekerd bent omdat u bijvoorbeeld niet alle verzekeringsmodules heeft afgesloten. Bekijk hier onze oplossingen.

Wat krijgt u bij de ARAG ProRechtCombinatie® (Para)medici?

Zekerheid voor medische dienstverleners

Als ondernemer in de medische dienstverlening zet u zich in voor de gezondheidszorg van mensen. Een terrein met grote belangen op het gebied van kwaliteit, kosten en resultaat. En: met kans op conflicten.

  • Wat als een patiënt de kwaliteit van uw werk betwist en overweegt u aan te klagen.
  • Of wat als u zelf klachten heeft over het functioneren van medische apparatuur? Of de kwaliteit van insulinenaalden en de leverancier geeft niet thuis?

Verschil van inzicht, bijvoorbeeld over aansprakelijkheid, kan een hele zorg zijn. Met een rechtsbijstandverzekering bent u zeker van goede rechtshulp bij de meest voorkomende juridische geschillen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. U kiest: wat heeft uw praktijk nodig?

Met de ARAG ProRechtCombinatie® (Para)medici bent u compleet verzekerd

Met de ARAG ProRechtCombinatie® (Para)medici bent u verzekerd van hulp bij geschillen over zaken die voorkomen in de volle breedte van uw praktijkvoering. Of het nu gaat om een tuchtzaak, bedrijfspand, apparatuur, personeel of om problemen van financiële aard: voor al deze zaken biedt de ProRechtCombinatie® (Para)medici uitkomst.

Ook bent u verzekerd van een ruime incassodekking en heeft u rechtstreeks contact met gespecialiseerde medisch juristen. Kortom: een compleet pakket dat aansluit op uw praktijkvoering én voor een scherp tarief.

 

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van de ARAG partners of bel ARAG.

Service Center juristen

Wij komen op voor uw belang

ARAG helpt u aan de juiste specialist voor uw rechtsbijstand. Onze verzekerde klanten waarderen de behandeling van hun zaak.