Wat krijgt u bij de ARAG ProRechtCombinatie® Verenigingen?

Als bestuurder van een vereniging voor sport- en/of ontspanning wilt u zo goed mogelijk uw verenigingsbelangen behartigen wanneer er een geschil dreigt. Bijvoorbeeld over de inkoop van sportartikelen of wanneer u een conflict heeft met uw verhuurder. De ARAG ProRechtCombinatie® voor Verenigingen biedt hierbij uitkomst.

Ruime dekking

 

Geen eigen risico

 

Altijd verzekerd van juridische hulp

 

Modules naar keuze

 

Voer (onbeperkt) online incassovorderingen in

 

Vanaf € 130,07 per jaar

 

Wij komen op voor uw verenigingsbelangen

Als bestuurder van een vereniging voor sport- en/of ontspanning is het uw verantwoording dat de verenigingsbelangen worden nageleefd bij een geschil. Dit kan zijn als u een conflict heeft met de inkoper van sportartikelen, of de verhuurder van de (sport)zaal.

Compleet verzekerd van hulp passend bij uw vereniging

Met de ProRechtCombinatie Verenigingen rechtsbijstandverzekering bent u als vereniging verzekerd van juridische hulp. Met de diverse modules stelt u uw rechtsbijstandverzekering zo samen dat deze bij uw vereniging aansluit. Zo heeft u een compleet pakket dat uw vereniging bijstaat als er sprake is van een juridisch conflict.

Laat u goed adviseren

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
Laat u goed adviseren. Neem hiervoor contact op met een van de ARAG partners of bel ARAG.

Juristen die bij Arag werken

Wij komen op voor uw belang

ARAG helpt u aan de juiste specialist voor uw rechtsbijstand. Onze verzekerde klanten waarderen de behandeling van hun zaak.

Meer informatie over ARAG ProRechtCombinatie Verenigingen

 

Meer informatie over verzekeringen en rechtsbijstand