Webinar corona en uw werk

In dit gratis webinar beantwoordt Sandra Bonestroo, ervaren jurist Arbeidsrecht bij ARAG, al uw vragen over werk in relatie tot het coronavirus. Zij legt uit wat de verplichtingen van uw werkgever zijn en wat u zelf kunt doen. Aan bod komen onder andere de veelgestelde vragen over salarisbetaling en het intrekken van vakantiedagen.

Vragen over de coronacrisis

Wij hebben elkaar allemaal nodig om door deze coronacrisis te komen. Als familiebedrijf begrijpen we dit maar al te goed. Bij ARAG vinden we dat iedereen toegang tot het recht verdient. We staan voor u klaar met onze gratis juridische hulpbronnen. Over werk, vakanties, aankopen en wonen.

Met elkaar komen we eruit.

Niet verzekerd? Wel hulp bij ziekte!

Aragdirect_teaser

Geen verzekering, toch hulp!
Whatsapp met onze arbeidsjuristen en krijg direct antwoord op uw eerste vragen. U weet gelijk waar u staat en krijgt een vrijblijvend voorstel voor de beste vervolgstappen.

Ziek door werkstress, wat zijn uw rechten?

ziek in bed onder de dekens

Als u ziek bent door stress op het werk, heeft u dezelfde rechten en plichten als bij een fysieke oorzaak. Ook als uw werkgever uw ziekte niet erkent.

 

Deskundigenoordeel van het UWV

man zit op boomstam

Komen u en uw werkgever er niet uit over uw ziek zijn of re-integratie? Het UWV kan helpen met een deskundigenoordeel.

 

Verplichtingen werkgever bij ziekte

jonge man op kantoor

U bent ziek, dit betekent dat uw werkgever verplicht is om u te begeleiden en helpen re-integreren. Wat zijn de verplichtingen van de werkgever?

Loondoorbetaling bij ziekte, uw rechten?

jonge vrouw met telefoon treinstation

Als u langdurig ziek bent, heeft u twee jaar lang recht op loondoorbetaling. Lees welke regels er zijn om aanspraak op loondoorbetaling te maken.

Wat doet de arbodienst?

 
bureau laptop muis

Als u langdurig ziek bent kan uw werkgever de arbodienst inschakelen. Lees hier wat een bedrijfsarts voor uw re-integratie kan doen.

Gratis voorbeeldbrief

Verzoek doorbetaling loon tijdens ziekte

  • Download deze voorbeeldbrief.
  • Pas hem aan naar uw wens.
  • En verstuur de brief als het nodig is.