Hoe wij u helpen

Bent u niet verzekerd bij ARAG of is het aankoopbedrag onder de 175 euro? Dan kan onze partner Nietbezorgd.nl u verder helpen. Meld uw zaak bij Nietbezorgd.nl, dan zullen zij proberen uw geld terug te krijgen. Dit kan via het onderstaande aanmeldformulier. Zij werken op no cure no pay basis. Dit betekent dat als zij uw geld niet terug krijgen, u niets betaalt. Lukt het hen wel om uw geld terug te krijgen, dan houden ze 20% van het bedrag.

Over nietbezorgd.nl

Nietbezorgd.nl is een Nederlandse organisatie die mensen helpt die benadeeld zijn door webshops, op no cure no pay basis. Ze strijden voor online rechtvaardigheid. Daarom werken ze no-cure, no-pay, zonder verborgen kosten. Zo maken ze het recht voor iedereen toegankelijk.

Nietbezorgd.nl is een partner van ARAG.

De aanpak van nietbezorgd.nl

Wanneer u Nietbezorgd.nl uw zaak overhandigt, gaan ze voor u aan de slag:

  • De webshop krijgt nog één kans - Ze mailen de webshop en geven ze een laatste kans om uw geld terug te storten.
  • Minnelijke procedure - Betaalt de webshop niet? Dan sturen zij de incassobrieven. Hierin zitten nu ook incasso- en schadekosten.
  • Gerechtelijke procedure - Betaalt de webshop weer niet? Dan gaan ze naar de kantonrechter. Met de gerechtsdeurwaarder leggen ze beslag indien dit nodig is.

Heeft u nog vragen? Bekijk de website of stuur uw vraag naar .

Let op! Deze dienst wordt uitgevoerd door een partner van ARAG, Nietbezorgd.nl, en dus niet door ARAG zelf.