hulphond logo

ARAG en Hulphond Nederland. Samen meedoen mogelijk maken!

Hulphond Nederland leidt honden op die mensen met een fysieke of psychisch zorgvraag verder helpen. Bijvoorbeeld om zelfstandig thuis te wonen. Maar ook om buiten zelfverzekerd de weg te vinden. Zo draagt Hulphond Nederland bij aan meer vrijheid en gelijke kansen in onze maatschappij. En een beter toekomstperspectief.

Alle hulphonden worden door de specialisten van Hulphond Nederland jarenlang intensief getraind. Ze leren in oefensituaties én in praktijk om mensen zelfverzekerd op weg te helpen. Eigenlijk een beetje zoals onze juristen iedere dag onze klanten verder helpen. We zijn als ARAG dan ook trots dat we dat mooie en belangrijke opleidingswerk als partner mogen en kunnen ondersteunen. Zo bieden we samen nog meer mensen gelijke kansen om mee te doen in onze maatschappij.

Over Hulphond Nederland

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Meer ontdekken over Hulphond Nederland? En benieuwd hoe u dit waardevolle werk kunt steunen? Lees meer op hulphond.nl of doe een donatie voor stichting Hulphond!

marc van erven hulphond

Marc van Erven
CEO van ARAG


''Deze samenwerking past perfect bij wat ons al sinds 1935 drijft: iedereen toegang willen bieden tot het recht om gelijke kansen te geven. Ik vind het fantastisch om te zien hoe een hulphond mensen weer een nieuw toekomstperspectief kan geven''.

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief.

hulphond arag

Rudolph Strickwold
Directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland


“Wij zijn ontzettend blij met de steun van ARAG. Hiermee kunnen wij meer hulphonden opleiden. Een hulphond biedt zelfredzaamheid, nieuw perspectief en onbetaalbare vriendschap. En dat is precies waar de mensen die wij helpen terecht naar verlangen.”

Wilt u meer informatie over Hulphond Nederland en hoe u deze stichting kunt steunen?