Als onafhankelijk familiebedrijf kennen wij een lange geschiedenis. Een historie die begon in 1935, bij onze oprichter – tevens advocaat - Heinrich Fassbender. Een bevlogen man met een enorme drive om het recht voor iedereen toegankelijk te maken, niet alleen voor diegenen die het kunnen betalen. Inmiddels is de ARAG Group uitgegroeid tot een internationaal werkende succesvolle juridisch dienstverlener met vestigingen in 19 landen waaronder Australië, de VS en Canada

Onze medewerkers maken het verschil

Hoewel we bij ARAG vol inzetten op digitalisering, vormen onze mensen nog altijd de kracht van onze dienstverlening. Zij maken immers het verschil en betekenen veel voor onze klanten door elke dag vele juridische problemen op te lossen of te voorkomen. Daarom investeren we continu in de kennis en deskundigheid van al onze medewerkers. Hierdoor zijn onze ruim 475 juristen in staat om onze klanten op vele vlakken te helpen.

Onze deskundigheid en klantgerichtheid worden gewaardeerd met een 8,3.

Een uitstekende score, zeker in de financiële sector. Daarom ben ik trots op alle collega’s die zich elke dag volop inzetten voor onze klanten. Deskundig, betrokken en altijd bereid dat ene stapje meer te doen.

Inspelen op veranderingen met Smart Services


We focussen ons sterk op digitalisering om met onze dienstverlening nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Maar, onze klantfocus gaat veel verder. We ervaren dagelijks dat de problemen van onze klanten steeds complexer worden en dat hun verwachtingen tegelijkertijd veranderen. Dit geldt ook voor onze business partners. Als onafhankelijke organisatie zijn we bij uitstek in staat om hierop in te spelen. Zo werken we volop aan de transitie naar een internationale Smart Insurer. De kern is dat we klanten helpen met het oplossen van juridische problemen. Onder andere met Smart Services die verder gaan dan alleen een verzekering

Door in een innovatief ecosysteem samen te werken met partners, veelal ambitieuze startups, ontstaan verrassende initiatieven. Zoals Appjection, een vernieuwende en zeer succesvolle manier om bezwaar te maken tegen onterechte verkeersboetes. Of Adapting Legal dat het ontwikkelen van juridische beslisbomen eenvoudig maakt voor iedereen en Uitelkaar.nl, een online omgeving voor informatie en begeleiding bij scheiden. Daarnaast ontwikkelen we ook zelf nieuwe services zoals ARAG Direct waarmee we klanten via live chat helpen via WhatsApp.

Financieel gezond familiebedrijf

We opereren als solide en financieel gezond concern wereldwijd in 19 landen. En hebben een leidende positie in de wereld van juridische dienstverlening. ARAG Nederland had in 2018 een premieomzet van € 145 miljoen. Verdeeld over vijf vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Roermond en Leusden, staan bijna achthonderd medewerkers dagelijks klaar om onze klanten te helpen. Zij doen dit met een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn er trots op dat wij van velen dan ook al jarenlang het vertrouwen krijgen om mee samen te werken en dat professionals kiezen voor ARAG als werkgever

Maatschappelijk betrokken

Bij ARAG geloven we sterk in samenwerken. Zeker als het gaat om maatschappelijk doelen. We zetten ons in voor verschillende initiatieven in de buurt. Maar sponsoren ook landelijk de KNVB Scheidsrechters en Hulphond Nederland.

Lees hier hoe wij ons inzetten voor de maatschappij

Lachende vrouw met advocaat voor rechtbank

"ARAG heeft een unieke cultuur die kenmerkend is voor een familiebedrijf. Een informele sfeer van elkaar kennen en groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar maakt. Waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting collega’s. Bij ARAG wordt de menselijke maat gecombineerd met zakelijke gedrevenheid. Bij alles wat we doen, staat onze klant voorop. We voelen ons daarom sterk verbonden, zakelijk en persoonlijk. Met elkaar, met onze klanten en met onze business partners. Vol vertrouwen kijk ik daarom naar onze toekomst!"

Marc van Erven

CEO ARAG SE Nederland

 

Wij staan op voor gerechtigheid. Wij zijn ARAG. Juridisch probleemoplossers.