Aankoop en verkoop

Weet wat er bij de aankoop of verkoop van een huis in het contract moet staan. En wat u kunt doen als juridische problemen ontstaan.

Huur en verhuur

Wat zijn de rechten en plichten van de huurder of verhuurder van een huis? Hoe kunt u opkomen voor uw belang? Lees meer.

Verbouwen

Een verbouwing is vaak kostbaar en leidt soms tot problemen. Weet wat uw juridische mogelijkheden zijn. Lees onze tips.

Buren en omgeving

Weet wat juridisch mogelijk is bij problemen met uw buren. Informeer u over de regels en lees onze handige tips.

Vastgoed juristen

Vastgoed

Bijna dagelijks heeft u, bewust of onbewust, te maken met zaken rondom vastgoed. Een conflict kan bijvoorbeeld gaan over: de bouw van uw woning of het ontwerp van uw architect, erfpacht, vergunningen of milieuhinder. In ons team werken ruim 20 bestuursrechtspecialisten en ongeveer 15 collega's gespecialiseerd in bouwrecht.

Huurrecht juristen

Huurrechtjuristen

Wij hebben ongeveer 20 huurrechtjuristen in dienst die u bij kunnen staan als u huurder of verhuurder bent. Jaarlijks behandelen wij meer dan 3.500 meldingen van particulieren. Maar ook voor verenigingen en ondernemers.

 

Rechtsbijstandverzekering

Conflicten en juridische problemen zijn moeilijk te voorzien. Kosten kunnen flink oplopen. Om dat te voorkomen kunt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Of uw huidige verzekering uitbreiden. Lees meer over onze verzekeringen en onze verzekeringsmodules zoals:

  • Werk en inkomen
  • Letsel en verkeer
  • Wonen en (ver)bouwen
 

Niet verzekerd? Toch hulp!

ARAG helpt u graag. Ook als u niet verzekerd bent. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de Corona crisis. Of als u niet verzekerd bent omdat u bijvoorbeeld niet alle verzekeringsmodules heeft afgesloten. Bekijk hier onze oplossingen.