Buitenland

reiziger

Bereid u goed voor op uw reis en informeer u over rechten en plichten in het buitenland.

Verkeersovertredingen

weg-nederland-thumb

Hoe kunt u bezwaar maken tegen een boete? En wat als uw rijbewijs is ingevorderd? Lees welke stappen u kunt nemen.

Voertuigschade

auto schade

Wat zijn uw rechten en plichten bij schade aan uw voertuig? En hoe kunt u de schade verhalen?

 

ARAG's CBR service

Op dit moment loopt het CBR achter met de beoordeling van de rijgeschiktheid van rijbewijshouders. Het kan zo zijn dat uw rijbewijs door deze vertraging verloopt. Met ARAG’s CBR service bepaalt u of u een klacht kunt indienen of een ingebrekestelling kunt versturen. Doe de gratis check en ontvang direct een persoonlijk advies

Verkeer juristen

Verkeer specialisten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de huidige drukte op de weg is een aanrijding al snel gebeurd. Heeft u geen cascoverzekering maar wel een rechtsbijstandverzekering bij ARAG dan staan er ruim 30 verkeersschadespecialisten voor u klaar om uw schade te verhalen. Op jaarbasis helpen we zo ongeveer 13.000 klanten. Ons team is zeer ervaren en op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen binnen het Verkeersrecht.

Voor bezwaar maken tegen verkeersboetes werkt ARAG samen met Appjection

ARAG werkt samen met Appjection. Doe een upload van een foto van uw boete beantwoord enkele simpele vragen en binnen 24 beoordeelt een jurist uw boete. Deze service geldt alleen bij een Wet Mulder boete en bieden wij u gratis aan, ook als u niet bij ARAG verzekerd bent.

Rechtsbijstandverzekering

Conflicten en juridische problemen zijn moeilijk te voorzien. Kosten kunnen flink oplopen. Om dat te voorkomen kunt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Of uw huidige verzekering uitbreiden. Lees meer over onze verzekeringen en onze verzekeringsmodules zoals:

  • Werk en inkomen
  • Letsel en verkeer
  • Wonen en (ver)bouwen
 

Niet verzekerd? Toch hulp!

ARAG helpt u graag. Ook als u niet verzekerd bent. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de Corona crisis. Of als u niet verzekerd bent omdat u bijvoorbeeld niet alle verzekeringsmodules heeft afgesloten. Bekijk hier onze oplossingen.