Waarom verzekeren voor rechtsbijstand?

Een conflict op het werk, een geschil met de aannemer of letselschade in het verkeer. Enkele voorbeelden waar kosten voor juridische hulp hoog kunnen oplopen. Een juridisch conflict kunt u moeilijk voorzien en heeft vaak persoonlijke en financiële gevolgen. Dit kan vervelend zijn en ingrijpende gevolgen hebben.

Voorkom verrassingen en verzeker uzelf voor juridische hulp met de rechtsbijstandverzekering van ARAG. Wij helpen uw juridisch probleem op te lossen.

U liever laten adviseren?

Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van een goed advies. ARAG werkt daarom samen met professionele verzekeringsadviseurs. Zij kennen u en uw situatie het best. Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij u een passend en persoonlijk advies geven.

Veel voorkomende conflicten waarbij een rechtsbijstandverzekering van ARAG u helpt

Werk en Inkomen

Een geschil waarbij uw inkomen in gevaar komt. Of u nu een vast dienstverband heeft, tijdelijk werkt, een uitkering krijgt of van uw pensioen geniet.

Consument en Geld

Miskoop bij een (web)winkel of slechte service van dienstverleners zoals internetproviders of elektriciteit- en gasleveranciers.

Letsel

Letsel bij een verkeersongeval of letsel door een medische fout. ARAG kan bijvoorbeeld helpen met het verhalen van de schade.

Familie en Relatie

Bemiddeling rondom de erfenis bij overlijden van een familielid, een echtscheiding of problemen op de school van uw kind(eren).

Wonen

Een conflict over uw woning. Dit kan gaan over (ver)huur of (ver)koop, maar ook over wijziging van bestemming door de overheid.

Reizen en Verkeer

Bij voertuigschade, verkeersovertredingen en op reis in het buitenland is het handig om juridisch goed geïnformeerd te zijn.

Wij komen op voor uw belang

ARAG helpt u aan de juiste specialist voor uw rechtsbijstand. Onze verzekerde klanten waarderen de behandeling van hun zaak. Als er echt iets aan de hand is moeten klanten kunnen vertrouwen op goede kwaliteit van ARAG rechtsbijstand. Daarom vragen wij klanten direct na afronding van een zaak wat zij van de zaakbehandeling vinden.

Voor_uw_belang_ARAG