Een rechtsbijstandverzekering voorkomt onverwachte kosten

Een conflict kunt u moeilijk voorzien. Als u niet verzekerd bent, kunnen juridische kosten hoog oplopen.

ARAG helpt verzekerden met de behandeling van meer dan 60.000 dossiers per jaar.

Laat u goed adviseren

U kunt ook voor een rechtsbijstandverzekering kiezen van een van onze partners. Laat u goed informeren door uw verzekeringsadviseur. U kunt ook de website van Wijzer in Geldzaken raadplegen. Op deze website vindt u betrouwbare en onafhankelijke informatie over uw geldzaken.

Altijd verzekerd zijn van juridische hulp?

Een conflict is moeilijk te voorzien. De juridische kosten kunnen snel oplopen tot een hoog bedrag als u niet verzekerd bent. Kies voor de rechtsbijstandverzekering van ARAG en voorkom onverwachte kosten.

ARAG Verzekerd Online

Veel voorkomende particuliere conflicten waarbij ARAG helpt zijn:

Werk & Inkomen

Een geschil waarbij uw inkomen in gevaar komt. Of u nu een vast dienstverband heeft, tijdelijk werkt, een uitkering krijgt of van uw pensioen geniet.

Consument & Geld

Miskoop bij een (web)winkel of slechte service van dienstverleners zoals internetproviders of elektriciteit- en gasleveranciers.

Letsel

Letsel bij een verkeersongeval of letsel door een medische fout. ARAG kan bijvoorbeeld helpen met het verhalen van de schade.

Familie & Relatie

Bemiddeling rondom de erfenis bij overlijden van een familielid, een echtscheiding of problemen op de school van uw kind(eren).

Wonen

Een conflict over uw woning. Dit kan gaan over (ver)huur of (ver)koop, maar ook over wijziging van bestemming door de overheid.

Reizen & Verkeer

Bij voertuigschade, verkeersovertredingen en op reis in het buitenland is het handig om juridisch goed geïnformeerd te zijn.

Wij komen op voor uw belang

ARAG helpt u aan de juiste specialist voor uw rechtsbijstand. Onze verzekerde klanten waarderen de behandeling van hun zaak.

 
Klantervaringen