lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

Samenwerking tussen ARAG en Vereniging Eigen Huis

4 augustus 2023 | Leestijd: 1/2 minuut

Met ingang van 1 augustus 2023 is ARAG de rechtsbijstandsverzekeraar van Vereniging Eigen Huis (VEH). Met deze overstap van Anker Insurance Company naar ARAG reageert Vereniging Eigen Huis op de verzoeken van haar leden om de dekking en dienstverlening op het gebied van de rechtsbijstandverzekering te verbeteren. Dit wordt nu gerealiseerd met een eigen rechtsbijstandverzekering bij ARAG.

ARAG, al ruim 60 jaar expert op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen, is blij met de keuze van VEH. Carola Wijkamp-Hermsen, directeur Commercie, Marketing en Verzekeringen: “Wij zijn trots op de totstandkoming van deze mooie samenwerking met Vereniging Eigen Huis. Wij verwachten alle leden een passende rechtsbijstandsverzekering te bieden met een uitstekende dienstverlening.’

De rechtsbijstandverzekeringen die VEH nu nog heeft ondergebracht bij Anker, zullen gefaseerd worden overgebracht naar ARAG. Ronald Tiemessen, directeur Eigen Huis Geldzaken: “De leden van Vereniging Eigen Huis krijgen een eigen rechtsbijstandverzekering bij ARAG met uitstekende voorwaarden en dienstverlening. Met deze samenwerking hopen we ook veel leden te overtuigen die nog geen of een andere rechtsbijstandverzekering hebben.”

Juridische hulp nodig?

Heeft u een juridisch probleem? Wij helpen u graag. Samen komen we tot een passende oplossing. Of u wel of niet verzekerd bent bij ons, wij staan voor u klaar.