lees pagina inhoud ga naar zoek pagina ga naar contact pagina

16 mei 2023 | Leestijd: 1 minuut

Op zaterdagmiddag 27 mei 2023 staat een legendarische wedstrijd op het programma. Ter gelegenheid van de 100ste KNVB|ARAG FairPlay Certificering, introduceren de KNVB en ARAG eenmalig de VAR in het amateurvoetbal. Voetbalvereniging v.v. Hierden neemt het in een oefenwedstrijd op tegen Creators FC, een team van influencers en bekende Nederlanders. Dit is de eerste amateurwedstrijd in Nederland die wordt gespeeld onder begeleiding van de officiële VAR. Uniek dus! Het scheidsrechtersteam bestaat uit Jochem Kamphuis en Jeroen Manschot (VAR) en wordt geassisteerd door de amateurscheidsrechters van v.v. Hierden.

100e KNVB|ARAG FairPlay Certificering

v.v. Hierden neemt op deze bijzondere dag de 100e KNVB|ARAG FairPlay certificering in ontvangst. Dit betekent dat inmiddels 100 amateurclubs in Nederland over een professioneel scheidsrechtersbeleid beschikken! Goed opgeleide scheidsrechters zorgen er samen met spelers, trainers en begeleiders voor dat wedstrijden sportief en plezierig verlopen. Daarmee verhogen ARAG en de KNVB, als supporters van fairplay, de kwaliteit én het plezier op en rond de voetbalvelden.

Juridische hulp nodig?

Heeft u een juridisch probleem? Wij helpen u graag. Samen komen we tot een passende oplossing. Of u wel of niet verzekerd bent bij ons, wij staan voor u klaar.