LegalTech startup Appjection slaat met ARAG handen ineen

in strijd tegen onterechte verkeersboetes

14 september 2018

ARAG gaat samen met de Amsterdamse startup Appjection de strijd aan tegen onterechte verkeers- en parkeerboetes. “Door deze samenwerking bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op eenvoudige wijze bezwaar te maken tegen onterechte boetes”, aldus Richard Faas, directeur innovatie van ARAG Nederland. Een slimme combinatie van kunstmatige intelligentie en LegalTech stelt Appjection in staat grote aantallen boetes te behandelen en bezwaren op maat te maken voor elke overtreding. “Met de service van Appjection kunnen mensen nu in twee minuten kosteloos bezwaar maken.” zegt Gerrit Jan van Ahee, founder en Chief Technical Officer van Appjection.

ARAG verbreedt contract met partnership van de VAR

30 juli 2018

Met ingang van het seizoen 2018/2019 wordt de Video Assistant Referee (VAR) ingevoerd in de Eredivisie. ARAG heeft het huidige contract opengebroken en met toevoeging van het VAR partnership verlengd tot 2022. Een natuurlijke match, want daar waar de scheidsrechters het voetbalspel begeleiden, begeleidt ARAG het spel van de samenleving. Beiden hanteren regels, de-escaleren waar het kan en treden ferm op waar het moet.

“Wij geloven in de toegevoegde waarde van nieuwe technologie voor meer fairplay”

Marc van Erven – CEO van ARAG Nederland: “Omdat wij sterk geloven in de toegevoegde waarde van nieuwe technologie en de bijdrage aan meer fairplay, hebben wij ons ook verbonden aan het ARAG KNVB Replay Center. ARAG ziet veel overeenkomsten in de meerwaarde en toekomst van technologie binnen zowel het voetbal als juridische dienstverlening. In beide gevallen is technologie de driver van de vernieuwing, maar staat wat mij betreft de persoonlijke interpretatie en beslissing van de mens (scheidsrechter of jurist) altijd centraal.

ARAG staat op tegen bullebakken

16 april 2018

Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: die aannemer die zijn afspraken niet nakomt of die ene buurman die zijn schutting
een metertje op uw erf heeft gezet: Bullebakken. Ze hebben een grote mond, geld genoeg of de juiste connecties.
Maar ARAG vindt dat iedereen zijn recht moet kunnen halen. Dit is het thema van de nieuwe campagne van ARAG.
De campagne haakt ook in op de reden waarom ARAG in 1935 is opgericht. Daarom luidt onze nieuwe pay-off: ARAG voor iedereen.

Wat moet u als ondernemer weten over de AVG?

1 maart 2018

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Wat betekent dit voor u als ondernemer en hoe gaat u op juiste wijze om met klantgegevens? Onze juristen Maarten Schipper en Nadine Breure praten u bij.

Actueel: Vliegtuig stakingen. Claim gratis uw schadevergoeding.

22 februari 2018

Medewerkers van Transavia en Air France staken. Vertrekt uw vlucht niet? Of heeft u forse vertraging? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Bent u verzekerd bij ARAG? Dan kunt u gratis een claim indienen bij Flightclaim.

ARAG steunt Hulphond Nederland

19 januari 2018

ARAG gaat Hulphond Nederland steunen bij de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag. Beide partijen zijn hiervoor per 1 januari een samenwerkingsovereenkomst aangegaan tot en met 2020. Onder het motto ‘Mensen kansen geven in het leven’ levert ARAG een financiële bijdrage aan de ambitie van de stichting om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond.

KNVB en ARAG verlengen samenwerking

10 januari 2018

ARAG verlengt haar partnership met de KNVB Scheidsrechters tot 1 juli 2020.
Daarmee blijven we ons inzetten voor meer FairPlay binnen het Nederlandse voetbal.

“Een logische match”, aldus Marc van Erven – CEO ARAG Nederland. “Voor ARAG is het toepassen van juridische regels en
het voorkomen en oplossen van conflicten dé verbinding met het werk van de scheidsrechters. (....) Samen met de KNVB werken
aan meer FairPlay op de velden, daar gaan we voor. Dat past bij onze maatschappelijke betrokkenheid als familiebedrijf”.

Vanaf 2018 krijgt u ook vakantiegeld uitbetaald over uw overwerk uren.

4 december 2017

De Wet Minimumloon en Minimumvakantietoeslag wordt aangepast.