Wij zijn team Vastgoed. Met meer dan 50 juristen staan wij dagelijks klanten bij op het gebied van Bestuursrecht, Bouwrecht en Huurrecht. Wij zijn op al onze locaties vertegenwoordigd. Dat maakt het eenvoudig om in een plaats te werken die het best bij jou past.

Ons team bestaat uit sterke individuen die het beste in elkaar naar boven halen. Qua kennis en persoonlijkheid vullen wij elkaar goed aan. En er is oog voor ‘het persoonlijke’. Dit uit zich in een fijne werksfeer. Past dit bij jou? Lees dan vooral verder.

Aernoud_van_Tilborg_Vastgoed_ARAG

Aernoud van Tilborg, senior Bestuursrecht

 

Ik help graag klanten om hun recht te halen. Nieuwe medewerkers help ik groeien, zodat zij dit ook kunnen doen.

 
Medewerkers-ARAG

Bekijk onze vacatures

 

Een (juridisch) probleem is zelden simpel. En een goede oplossing nooit ‘zo van het schap’. Daarom zijn wij altijd op zoek naar probleemoplossers met kennis van zaken, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 
Medewerkers-ARAG

Ben jij degene die wij zoeken?

 

Zie jij een plaats voor jezelf in ons team, maar staat jouw functie er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplaats? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

 

Werken bij team Bestuursrecht

Ben jij degene die wij zoeken?

Zie jij een plaats voor jezelf in ons team, maar staat jouw functie er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplaats? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Job Alert

Automatisch op de hoogte blijven van functies die voor jou relevant zijn? Ook dat is zo opgelost.

Meld je aan voor onze e-mailservice en blijf op de hoogte van onze vacatures.

 

Kom bij ons team topjuristen!

Welke mensen zoeken wij?

“Wij zoeken juristen die klanten echt willen helpen en hun taal spreken. Die juridisch uitgedaagd willen worden en een passie hebben voor stenen of een gevecht met de overheid. Dat je de juiste mentaliteit hebt en jezelf bent vinden wij echt belangrijk. Jouw leeftijd, geslacht of achternaam maakt daarbij niet uit.”

Met welke opleiding kan je bij ons terecht?

“Je kunt bij team Vastgoed komen werken als je een Master hebt in rechten. Heb je nog geen Master, maar wel bijna? Schroom dan niet om toch alvast je interesse kenbaar te maken. Wij maken graag kennis met je.”

Wie tref je in onze teams?

“Ik vind het heel bijzonder en vooral verrijkend dat je in ons team vier generaties treft. En dat iedereen elkaar aanvult met zijn of haar expertise. Veel collega’s komen van een gemeente of bouwbedrijf. Zij kennen hierdoor ‘de andere kant van de tafel’. Dat is fijn.”

Wat bieden wij professionals?

“Werken binnen ons team betekent dat je vanaf dag één je eigen klanten krijgt. En dat je een snelle leercurve doormaakt. Je krijgt bij ons veel mogelijkheden en de ruimte om jezelf te zijn. We staan voor elkaar klaar. En ben je goed in je werk, dan krijg je daar zeker waardering voor.”

Wat maakt het werk boeiend?

“Je kunt je compleet focussen op het inhoudelijke werk. Je hoeft je namelijk niet bezig te houden met randzaken als acquisitie. Door de diversiteit in het team is er altijd een collega met wie je kunt sparren en die jou kan helpen jouw zaak tot het best mogelijk einde te brengen.”