Ben je nog druk bezig met je studie en ben je op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken. Loop stage op de juridische afdeling of bij een van de overige, ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur.

Juridische stage

Als juridisch stagiair ondersteun je de werkzaamheden van een jurist of werk je op het ARAG Service Center. Je krijgt van ARAG veel zelfstandigheid tijdens je stage. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit jurisprudentieonderzoek, uitwerken van processtukken en corresponderen met de klant en betrokken partijen.

Stage in een ander vakgebied

Volg je geen juridische opleiding? Dan zijn er tal van afdelingen waar je binnen ARAG stage kunt lopen. Denk aan ICT, verkoop, Corporate Communications & Marketing, finance en HR.

 

Wie zoeken we?

Ben jij een teamplayer en kun je goed zelfstandig aan de slag? Ben je een zelfstarter en deins je er niet voor terug om contact op te nemen met de klant? Ben je assertief, accuraat en klantvriendelijk? Als jouw antwoord op alle vragen ja is, dan zoeken wij jou!

Voor een stage bij ARAG moet je minimaal 3 maanden beschikbaar zijn. Wil je een juridische stage lopen? Dan moet je minimaal een HBO opleiding volgen

Stagevergoeding

Jouw inzet wordt beloond door ARAG met een stagevergoeding. Dit verschilt per opleidingsniveau:

• MBO: € 500,- per maand bij een fulltime aanstelling
• HBO en WO: € 750,- per maand bij een fulltime aanstelling

Wil je meer weten? Neem contact op met Daphne Kuiper op
033-4342623

Actuele stageplaatsen

Stagiair WO Juridisch Afdeling Rechtshulp

 

Vestiging: Roermond

 

Ben je zelfstandig, klantvriendelijk en accuraat? En heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen?

 

Stagiair HBO/WO Juridisch Rechtshulp Vastgoed team Algemeen

Vestiging: Leusden

Heb jij affiniteit met algemeen recht en volg je een HBO-of WO opleiding Rechten of SJD? Ben je flexibel ingesteld maar werk je nauwkeurig en gestructureerd?

 

Mijn stage-ervaring bij ARAG

stagiair-marise-legtenberg

Ik mag inhoudelijk veel doen en krijg verantwoordelijkheid. Dat maakt deze stage leerzaam en uitdagend!

Afstudeeropdracht HBO/WO Legal Tech Studio

Vestiging: Amsterdam

Duik jij graag de diepte in, kan je goed organiseren en ga je creatief om met uitdagingen? Heb je les gehad in customer research, concept ontwikkeling of service design?

Stagiair MBO Juridisch Afdeling Rechtshulp Verkeer

Vestiging: Leusden

Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je communicatief sterk? Volg je een administratieve/juridische BOL-opleiding op MBO niveau 4?

 

Stagiair MBO Administratief Afdeling Incasso

Vestiging: Leusden

Ben jij flexibel ingesteld maar je werkt nauwkeurig en gestructureerd? Ben je communicatief sterk en heb je al enige werkervaring opgedaan?

 

Stagiair MBO Administratief Afdeling Flight Claim

Vestiging: Leusden

Ben jij enthousiast en heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Heb je al enige jaren werkervaring en ben je voor langere periode beschikbaar?

Stagiair HBO/WO Juridisch Rechtshulp Vastgoed team Bestuur

Vestiging: Leusden

Ben jij enthousiast en heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Heb je affiniteit met bestuursrecht en ben je voor langere periode beschikbaar?

Stagiair MBO Administratief Afdeling Inkoop

Vestiging: Leusden

Heb jij al enige werkervaring opgedaan dmv een bijbaan en ben je voor langere periode beschikbaar? Ben jij klantvriendelijk, assertief en accuraat?

Stagiair Communicatie

Vestiging: Leusden

Heb je gevoel voor taal en schrijf je gemakkelijk? Wil je veel leren van het communicatievak en ben je graag breed inzetbaar?

Sollicitatieprocedure stageplaats

ARAG geeft ook ruimte aan stagiairs. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee stappen:

Stap 1: motivatiebrief en CV

Upload je motivatiebrief en CV op onze website. Je hoort telefonisch van ARAG of je bent uitgenodigd voor een kennismaking met een teamleider of manager.

Stap 2: kennismakingsgesprek

Je maakt kennis met een manager of teamleider. In dit gesprek kijken we naar je CV en bespreken we jouw motivatie.

Wil je een juridische stage lopen? Dan leggen we je een casus voor.

Op basis van het kennismakingsgesprek en eventueel de juridische casus benadert een medewerker van HR je. Bij een positief resultaat verwelkomen we je graag als stagiaire!

 

Wil je een juridische stage lopen? Dan leggen wij je een casus voor.