Ben je nog druk bezig met je studie en ben je op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken. Loop stage op de juridische afdeling of bij een van de overige, ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur.

Juridische stage

Als juridisch stagiair ondersteun je de werkzaamheden van een jurist of werk je op het ARAG Service Center. Je krijgt van ARAG veel zelfstandigheid tijdens je stage. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit jurisprudentieonderzoek, uitwerken van processtukken en corresponderen met de klant en betrokken partijen.

Stage in een ander vakgebied

Volg je geen juridische opleiding? Dan zijn er tal van afdelingen waar je binnen ARAG stage kunt lopen. Denk aan ICT, verkoop, Corporate Communications & Marketing, finance en HR.

 

Wie zoeken we?

Ben jij een teamplayer en kun je goed zelfstandig aan de slag? Ben je een zelfstarter en deins je er niet voor terug om contact op te nemen met de klant? Ben je assertief, accuraat en klantvriendelijk? Als jouw antwoord op alle vragen ja is, dan zoeken wij jou!

Voor een stage bij ARAG moet je minimaal 3 maanden beschikbaar zijn. Wil je een juridische stage lopen? Dan moet je minimaal een HBO opleiding volgen

Stagevergoeding

Jouw inzet wordt beloond door ARAG met een stagevergoeding. Dit verschilt per opleidingsniveau:

• MBO: € 500,- per maand bij een fulltime aanstelling
• HBO en WO: € 750,- per maand bij een fulltime aanstelling

Wil je meer weten? Neem contact op met Daphne Kuiper op
033-4342623

Actuele stageplaatsen

Afdeling ICT Operations (MBO)

Vestiging: Leusden

Beschik jij over de nodige (computer)elektronica kennis? Ben je klantvriendelijk, servicegericht, enthousiast en betrokken?

 

Administratief - HR (MBO)

Vestiging: Leusden

Volg jij een opleiding richting HRM? Dan hebben we een leuke, afwisselende stage voor je op onze afdeling HR Service Center.

 

Afdeling Recruitment (MBO/HBO)

Vestiging: Leusden

Heb jij een kritische blik en kom je graag met initiatieven? Ben je enthousiast en heb je doorzettingsvermogen

 

­Uitgelicht> afdeling Letsel (HBO)

Studeer jij rechten en heb jij affiniteit met letselschadedossiers? En ben jij 10 maanden beschikbaar? Dan hebben wij een uitdagende stage voor je bij ons team Letsel! Tijdens deze stage ga je volledig meedraaien. Je ondersteunt juristen, mag dossiers opstarten en hebt veel klantcontact. Kortom, je kunt veel leren. Heb je interesse?

Legal Tech Studio (HBO)

 

Vestiging: Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in ondernemerschap, innovatie en nieuwe technologie? Wil je meewerken aan het bedenken van nieuwe concepten?

 

Mijn stage-ervaring bij ARAG

stagiair-marise-legtenberg

Ik mag inhoudelijk veel doen en krijg verantwoordelijkheid. Dat maakt deze stage leerzaam en uitdagend!

Stagiair HBO Communicatie

Vestiging: Leusden

Heb jij een passie voor merk, communicatie en media? Wil je veel leren binnen het communicatievak en ben je graag breed inzetbaar?