Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken. Loop stage op de juridische afdeling of bij een van de overige, ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur.

Juridische stage

Als juridisch stagiair ondersteun je de werkzaamheden van een jurist of werk je op het ARAG Service Center. Je krijgt van ARAG veel zelfstandigheid tijdens je stage. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit jurisprudentieonderzoek, uitwerken van processtukken en corresponderen met de klant en betrokken partijen.

Stage in een ander vakgebied

Volg je geen juridische opleiding? Dan zijn er tal van afdelingen waar je binnen ARAG stage kunt lopen. Denk aan ICT, verkoop, corporate communications, marketing, finance en HR.

 

Wie zoeken we?

Ben jij een teamplayer en kun je goed zelfstandig aan de slag? Ben je een zelfstarter en deins je er niet voor terug om contact op te nemen met de klant? Ben je assertief, accuraat en klantvriendelijk? Als jouw antwoord op alle vragen ja is, dan zoeken wij jou!

Voor een stage bij ARAG moet je minimaal 3 maanden beschikbaar zijn. Wil je een juridische stage lopen? Dan moet je minimaal een HBO opleiding volgen

Stagevergoeding

Jouw inzet wordt beloond door ARAG met een stagevergoeding. Dit verschilt per opleidingsniveau:

• MBO: € 500,- per maand bij een fulltime aanstelling
• HBO en WO: € 750,- per maand bij een fulltime aanstelling

 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze stagecoördinator, Daphne Kuiper - telefoon: 06 - 833 08 236.

Beschikbare stageplaatsen

Stage Juridisch Rechtshulp Roermond team 1

Volg jij een Universitaire opleiding Rechten en zoek je een stage? Dan hebben wij op onze vestiging Roermond een leuke stageplaats beschikbaar op de afdeling Rechtshulp. De stageplaats is beschikbaar per april/mei 2022.

Stage MBO Administratief Inkoop

Volg jij een administratief juridische MBO-opleiding op niveau 4 en zoek je een stage? Dan hebben wij op de Afdeling Inkoop een leuke stageplaats.

Stage MBO Administratief Rechtshulp Rotterdam

Volg jij een administratief juridische MBO-opleiding niveau 4 en zoek je een stage? Dan hebben wij op onze vestiging Rotterdam een leuke stageplaats. Beschikbaar vanaf mei 2022.

 

Stage MBO Administratief Rechtshulp Amsterdam

Volg jij een administratief juridische MBO-opleiding niveau 4 en zoek je een stage? Dan hebben wij op onze vestiging Amsterdam een leuke stageplaats beschikbaar vanaf april/mei 2022.

Stage MBO Administratief Verzekeringen team Acceptatie

Naast de reguliere stageverplichtingen aan je opleiding ben je als stagiaire vanuit een ondersteunende rol betrokken en verricht je diverse commercieel administratieve werkzaamheden.

Stage HBO Commercie

Voor de afdeling Commercie zoeken wij een enthousiaste HBO-stagiair. De stageplaats is beschikbaar vanaf januari 2022 in Leusden.

Stage Juridisch Rechtshulp Roermond team 2

Ben je assertief, accuraat en klantvriendelijk?
Als juridisch stagiair ben je vanuit een ondersteunende rol betrokken bij de dossierbehandeling.

Ervaringsverhalen van onze stagiairs

Sollicitatieprocedure stageplaats

ARAG geeft ook ruimte aan stagiairs. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee stappen:

Stap 1: motivatiebrief en CV

Upload je motivatiebrief en CV op onze website. Je hoort telefonisch van ARAG of je bent uitgenodigd voor een kennismaking met een teamleider of manager.

Stap 2: kennismakingsgesprek

Je maakt kennis met een manager of teamleider. In dit gesprek kijken we naar je CV en bespreken we jouw motivatie.

Wil je een juridische stage lopen? Dan leggen we je een casus voor.

Op basis van het kennismakingsgesprek en eventueel de juridische casus benadert een medewerker van HR je. Bij een positief resultaat verwelkomen we je graag als stagiaire!