Beschikbare stageplaatsen

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze stagecoördinator, Daphne Kuiper - telefoon: 06 - 833 08 236.

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken. Loop stage op de juridische afdeling of bij een van de overige, ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur.

Stage HBO Rechten

Als juridisch stagiair bij ARAG krijg je veel zelfstandigheid tijdens je stage. Je ondersteunt de juristen in allerlei dossierwerkzaamheden. Je krijgt een vaste begeleider die je wegwijs maakt, je brieven/stukken nakijkt en je voorbereidt op bijvoorbeeld contact met klanten of andere partijen.

Stage WO Rechten

We stemmen jouw stage af op jouw persoonlijke wensen en de vereisten van jouw opleiding, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. Bovendien zal je worden begeleid door een vaste mentor die je zal begeleiden en ondersteunen bij het nakijken van je brieven en stukken.

 

Stage MBO Juridisch Administratief

Ben je geïnteresseerd in het werken in de juridische sector, maar wil je ook administratieve vaardigheden ontwikkelen? Tijdens deze stage leer je niet alleen alles over wet- en regelgeving, maar ontwikkel je ook belangrijke vaardigheden op het gebied van administratie en organisatie.

Stage HBO Juridisch Medewerker

Met een stage als HBO Juridisch Medewerker krijg je de kans om mee te draaien in de juridische wereld en jouw vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals. Werk aan echte zaken en bouw een waardevol netwerk op in de juridische sector.

Stage Juridische Terugvordering Afkoop

Maak deel uit van een dynamisch team dat zich richt op het terugvorderen van afgekochte dossiers en ontwikkel jouw juridische vaardigheden met een stage in Juridische Terugvordering Afkoop.

 

Stage communicatie

Zoek jij een uitdagende stage waarbij jij jouw communicatie skills kunt inzetten en verder ontwikkelen? Ben jij ambitieus en wil jij graag meewerken aan verschillende projecten binnen een dynamische organisatie? Dan is deze stage HBO/WO Communicatie iets voor jou!

 

Stage HBO/WO Juridisch Advocatuur

Altijd al in de wereld van de advocatuur willen stappen? Dan krijg je bij deze stage een kijkje achter de schermen bij onze advocaten.

 

Stage HBO Recruitment

Zoek jij een leuke meeloop-stage waarbij je alles over werving en selectie leert? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je op de afdeling HR in Leusden.

 

Stage Finance & Control

Ja zult volledig mee gaan draaien op de afdeling Finance & Control. Je kunt hierbij denken aan de controllers assisteren bij het periodiek afsluiten van de balans en winst- en verlies rekening en opstellen van liquiditeitsoverzichten.

 

Ervaringsverhalen van onze stagiairs

 
 

Sollicitatieprocedure stageplaats

Solliciteren

Solliciteren

bij ARAG

Stap 1: Motivatie en CV

Enthousiast geworden van een vacature? Upload een korte motivatie en CV via de sollicitatiebutton in de vacature.
Je hoort van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

vrouw achter laptop met telefoon

Kennismaking

bij ARAG

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Je maakt kennis met je stagebegeleider. Samen kijken we naar je CV, bespreken we je motivatie en je wensen.

 
Welkom

Welkom

bij ARAG

Stap 3: Welkom

Is het een match? Dan verwelkomen we je graag als stagiair!