Wij zijn team Finance & Control. Met 11 ambitieuze professionals werken wij dagelijks aan Accounting, Reporting, Control en Tax. Wij maken analyses voor het management in zowel Nederland als Duitsland. Wij zorgen daarbij voor duiding en interpretatie, want wat betekenen de cijfers nu echt? Daar gaan we ver in.

Als team zijn we zeer gedreven. Wij willen ons elke dag ontwikkelen. Individueel, maar zeker ook samen als team. Dat doen we in een open sfeer en goede onderlinge verstandhouding. Spreekt dit jou aan? Lees dan zeker verder.

 
arag daan harskamp

Daan Harskamp, Controller

Ik leer hier veel en krijg ruime verantwoordelijkheid. Hierdoor kan ik veel initiatief nemen en groei ik snel.

 
medewerkers arag

Bekijk onze vacatures

Een (juridisch) probleem is zelden simpel. En een goede oplossing nooit ‘zo van het schap’. Daarom zijn wij altijd op zoek naar probleemoplossers met kennis van zaken, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Ben jij degene die wij zoeken?

 

Zie jij een plaats voor jezelf in ons team, maar staat jouw functie er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplaats? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

 
arag hans van gool

In gesprek met Hans van Gool

CFO

"Wij werken aan mooie uitdagingen vanuit 3 specialisaties: Finance & Control, Riskmanagement en Actuariaat. In deze teams zetten gedreven professionals zich dagelijks in voor juiste en volledige (management)informatie & data-analyses.

Wij adviseren veelal op directieniveau en er is regelmatig contact met ons hoofdkantoor in Düsseldorf. Wij zijn volop bezig met vernieuwing en verdere automatisering van onze processen."

In onze teams is altijd ruimte voor nieuw talent!

Hans, welke mensen zoek jij?

"Enthousiaste mensen die zich vol energie en passie inzetten voor klanten. Zowel intern als extern. Ik zie graag analytische mensen die echte verbinders zijn, meedenkend en communicatief sterk. Professionals die verantwoordelijkheid nemen en niet snel tevreden zijn. Uitdaging en verbetering is wat jou drijft."

Met welke opleiding kan je bij ons terecht?

"Voor Finance & Control is een bedrijfseconomische achtergrond heel waardevol. Heb je een kwantitatieve opleiding zoals actuariële wetenschappen, econometrie of wiskunde gedaan? Dan is onze afdeling Actuariaat iets voor jou. Met een riskmanagement of audit achtergrond kan je je hart ophalen bij onze afdeling Riskmanagement."

Wie tref je in onze teams?

"Gemotiveerde, hoogopgeleide professionals die onze organisatie naar een hoger niveau willen brengen. Zij zijn leergierig en zelfstartend. Zien continue verbeteren als een uitdaging. Met elkaar zorgen wij voor resultaat en een goede sfeer."

Wat wij professionals bieden.

'"Je komt te werken in een ambitieuze, professionele omgeving. De sfeer is open en goed. Qua ontwikkeling staan we nooit stil. We willen samen verder bouwen en helpen elkaar daarbij. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. En er is volop ruimte om je te ontwikkelen."

Wat maakt het werk boeiend?

"Je krijgt gevarieerd werk. Dat komt omdat je alles van A tot en met Z meemaakt. Je bent niet een radartje in een groot geheel, maar je bent zichtbaar relevant op je eigen werkterrein."