Wij zijn team Actuariaat. Met 6 ambitieuze professionals werken wij dagelijks aan de juiste prijzen voor onze producten, voorspellen toekomstige schadekosten en doen klantgerelateerde analyses. Dit doen wij aan de hand van modellen en moderne technieken. Hierbij passen we steeds vaker innovatieve technieken toe vanuit data-science. In ons team werken actuarissen en data-scientists dan ook zeer nauw samen.

Als team zijn we zeer gedreven. Wij willen met onze producten het verschil maken voor (interne)klanten en business partners. We zijn individueel sterk en als team nog veel meer. De sfeer is heel open en goed. Dat maakt samenwerken fijn

 
 
 
arag maarten engelen

Maarten Engelen, Actuaris

Ik kan mezelf volop ontwikkelen en mijn functie verandert met mij mee. Dat geeft energie.

 
 
medewerker arag

Ben jij degene die wij zoeken?

 

Zie jij een plaats voor jezelf in ons team, maar staat jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Je kunt bij ons ook terecht voor een stageplaats.

 
 

Job Alert

 
 

Blijf om de hoogte van onze vacatures. Meld je nu aan voor onze e-mailservice.

 
 
arag hans van gool

In gesprek met Hans van Gool

CFO

"Wij werken aan mooie uitdagingen vanuit 3 specialisaties: Finance & Control, Riskmanagement en Actuariaat. In deze teams zetten gedreven professionals zich dagelijks in voor juiste en volledige (management)informatie & data-analyses.

Wij adviseren veelal op directieniveau en er is regelmatig contact met ons hoofdkantoor in Düsseldorf. Wij zijn volop bezig met vernieuwing en verdere automatisering van onze processen."

"In onze teams is altijd ruimte voor nieuw talent!"

Hans, welke mensen zoek jij?

"Enthousiaste mensen die zich vol energie en passie inzetten voor klanten. Zowel intern als extern. Ik zie graag analytische mensen die echte verbinders zijn, meedenkend en communicatief sterk. Professionals die verantwoordelijkheid nemen en niet snel tevreden zijn. Uitdaging en verbetering is wat jou drijft."

Met welke opleiding kan je bij ons terecht?

"Voor Finance & Control is een bedrijfseconomische achtergrond heel waardevol. Heb je een kwantitatieve opleiding zoals actuariële wetenschappen, econometrie of wiskunde gedaan? Dan is onze afdeling Actuariaat iets voor jou. Met een riskmanagement of audit achtergrond kan je je hart ophalen bij onze afdeling Riskmanagement."

Wie tref je in onze teams?

"Gemotiveerde, hoogopgeleide professionals die onze organisatie naar een hoger niveau willen brengen. Zij zijn leergierig en zelfstartend. Zien continue verbeteren als een uitdaging. Met elkaar zorgen wij voor resultaat en een goede sfeer."

Wat wij professionals bieden

"Je komt te werken in een ambitieuze, professionele omgeving. De sfeer is open en goed. Qua ontwikkeling staan we nooit stil. We willen samen verder bouwen en helpen elkaar daarbij. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. En er is volop ruimte om je te ontwikkelen."

Wat maakt het werk boeiend?

"Je krijgt gevarieerd werk. Dat komt omdat je alles van A tot en met Z meemaakt. Je bent niet een radartje in een groot geheel, maar je bent zichtbaar relevant op je eigen werkterrein."