Als professional bij ARAG ben je het aanspreekpunt binnen jouw vakgebied. Daarom stimuleren wij jou om jezelf te blijven ontwikkelen. In de breedte of in de diepte.

Opleiding

Bij ARAG kun je jouw vakkennis verder vergroten door specialistische opleidingen te volgen. De Permanente Opleiding Rechtshulp biedt juridische medewerkers een ruime keuze aan interne en externe vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Deze zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten. Ervaren collega’s dragen hun vakkennis aan je over in in-company cursussen en masterclasses. Voor externe opleidingen heeft ARAG een studiekostenregeling. Zo zijn postacademische specialisatieopleidingen aan bijvoorbeeld de Grotius Academy ook een mogelijkheid.

Kennis

Wij stimuleren medewerkers om hun kennis proactief in te zetten en te delen. Zo ben je met collega-vakgenoten lid van de vaksecties op jouw rechtsgebied. In vaksectiebijeenkomsten bespreek je samen cases, actuele ontwikkelingen, en nieuwe wetgeving en jurisprudentie. Ook wissel je vakgerelateerde ervaringen uit. Vanuit de vaksectie worden regelmatig verdiepende cursussen gedoceerd. In samenwerking met specialisten binnen ARAG ontwikkelen en onderhouden we protocollen. De hierin opgeslagen kennis en best practices zetten we in bij onze dienstverlening aan klanten.

Coaching

Bij ARAG krijg je veel zelfstandigheid om zaken naar eigen inzicht tot een succesvol einde te brengen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om met je leidinggevende te sparren. Voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft ARAG een coachingcyclus ontwikkeld waarin je je doelstellingen mede bepaalt. Zo heb je de flexibiliteit om te sturen op je eigen ontwikkeling.

Doorgroeien

Binnen ARAG zijn er verschillende mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele groei. ARAG biedt een ‘professional development’-programma. Zo kun je je vakinhoudelijk verdiepen en doorgroeien naar een senior functie. Wanneer je managementambitie hebt, kun je het ‘management development’-programma volgen om door te groeien naar een leidinggevende functie. Ook kun je jezelf ontwikkelen tot begeleider van starters, docent van interne opleidingsmodules of door deelname aan grote projecten.