Over deze verzekering

U bepaalt zelf wat u wel en niet meeverzekerd. Of u wel of geen eigen risico wenst. En wat u verzekert, is verzekerd van ARAG kwaliteit. De ARAG Flexpolis stelt u zo samen dat deze bij uw persoonlijke situatie en wensen past. De verzekering bestaat altijd uit basismodule Consument & Wonen. U kunt de verzekering uitbreiden met module Verkeer en module Inkomen.

vanaf € 8,01 per maand

Meer informatie en documenten

Informeer u goed over ARAG Flexpolis. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd; de Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering en Wijzer in geldzaken is de wegwijzer met betrouwbare informatie over geldzaken.

Rechtsbijstandverzekering op maat: ARAG Flexpolis

Basismodule Consument & Wonen

Heeft u een miskoop gedaan? Ontvangt u een onterechte rekening? Of weigert de leverancier mee te werken en ontvangt u steeds nieuwe aanmaningen? Wordt er zelfs een incassobureau ingeschakeld? De oplossing van een soortgelijk probleem is niet altijd gemakkelijk en goede juridische raad is duur. Met de module Consument & Wonen bent u altijd verzekerd van juridische hulp. Niet alleen in Nederland maar in alle landen van de Europese Unie.

Kopen & Contracten

Hoeveel abonnementen heeft u in uw leven al niet afgesloten? En van hoeveel hiervan heeft u de voorwaarden tot in detail doorgenomen? Denk aan: water, gas, elektra, telefonie, televisie, internet, tijdschriften, (sport)verenigingen en meer. Wist u dat een online aankoop ook een contract is? Een online aankoop heeft een hoger risico op onvoldoende nagekomen leveringsvoorwaarden. De drempel om voor dit soort conflicten naar de advocaat te stappen is hoog. Met de module Consument & Wonen bent u wel verzekerd voor rechtshulp. U kunt rekenen op professionele juridische hulp en gratis telefonisch advies van ervaren juristen.

Wonen & (Ver)bouwen

Verborgen gebreken of andere onenigheid. Het zijn vaak de belangrijkste bronnen voor conflicten rondom een eigen huis. Heeft u te maken met buren, erfscheidingen, overhangende boomtakken en parkeerproblemen? Of komt de aannemer zijn beloftes niet na bij een verbouwing? Een zorg minder als u verzekerd bent.

Module Verkeer (optioneel)

Als deelnemer aan het verkeer bent u verplicht verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid. Toch kan het soms nodig zijn om een jurist in te schakelen. Denk hierbij aan de juiste afhandeling van schade of bij invordering van uw rijbewijs. Maar denk ook aan verweer tegen een vervolging wegens dood of letsel door schuld. De module Verkeer geldt voor u, inzittenden en een door u gemachtigd bestuurder.

Buiten het voertuig
Ook buiten uw auto kan u of inzittenden iets overkomen. Als u op straat loopt, als u fietst of wanneer u afdaalt op de skipiste. U bent in de EU verzekerd voor deelname aan het verkeer als dit leidt tot een conflict.

Module Inkomen (optioneel)

Bent u betrokken in een arbeidsconflict of stopt uw uitkering? Dan kunt u juridische hulp vragen met een rechtsbijstandverzekering. Ook wanneer u een conflict heeft met uw werkgever, pensioenverstrekker of uitkeringsinstantie. Dit soort situaties gaan over uw levensonderhoud waardoor snel effectieve stappen ondernomen moeten worden. De module Inkomen kan het verschil maken bij het oplossen van een conflict in uw voordeel.

Laat u adviseren over deze verzekering

Meer informatie over deze verzekering vindt u verder op deze pagina. De polisvoorwaarden beschrijven de dekking van de verzekering exact.
U kunt uw verzekering afsluiten via onze ARAG partners . Laat u door hen goed adviseren.