ARAG werkt samen met verzekeringsadviseurs

Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van een goed advies. ARAG werkt daarom samen met professionele verzekeringsadviseurs. Zij kennen u en uw situatie het best. Hierdoor kunnen zij u een passend, persoonlijk advies geven over uw verzekeringen. Nog geen verzekeringsadviseur? Zoek er dan een bij u in de buurt door hieronder uw postcode in te voeren.

 

ARAG komt op voor uw recht

Heeft u een juridische vraag? Overleg dan nu direct met een ARAG jurist.

Onafhankelijke adviseurs

Er zijn veel verschillende onafhankelijke adviseurs. Het kan een landelijke organisatie zijn of een eenmanszaak. De adviseurs waarmee ARAG samenwerkt, werken niet alleen voor ARAG. Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren over uw rechtsbijstandverzekering.

U kunt hier op postcode zoeken naar de dichtstbijzijnde verzekeringsadviseur.
Hij kan u meer vertellen over de ARAG rechtsbijstandverzekeringen en juridische diensten.
Voor persoonlijk advies en hulp bij het kiezen van de juiste juridische bijstand.

 

Waarom particulier verzekeren voor rechtsbijstand?

Een conflict kunt u moeilijk voorzien. Als u niet verzekerd bent, kunnen juridische kosten hoog oplopen.

 

Meer informatie rechtsbijstand-verzekering

Meer over het afsluiten, betalen en wijzigen van een rechtsbijstandverzekering.

 

Voorwaarden waar onze partners aan moeten voldoen

 

Iedereen die wil werken als verzekeringsadviseur in Nederland moet Wft-vergunning hebben. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) verleent die vergunningen. Alleen als de adviseur voldoet aan de eisen van de Wet financieel toezicht (Wft) krijgt hij een vergunning.

De adviseur die over rechtsbijstandverzekeringen adviseert heeft een aparte vergunningen nodig. Bijvoorbeeld voor schadeverzekeringen particulier en/of schadeverzekeringen zakelijk. Wij controleren dit bij onze adviseurs geregeld.

 

Over onze volmachten

 

Wij hebben aan een aantal professionele bedrijven een ‘volmacht’ verleend. Deze bedrijven adviseren u net als onafhankelijk adviseurs over de best passende verzekering. Door de volmacht mogen deze bedrijven ook zelfstandig verzekeringen afsluiten, administreren en premie incasseren. Sommige volmachten hebben een eigen merk rechtsbijstandverzekering ontwikkeld.

Volmachten dragen geen risico over het rendement van de verzekering. Dat risico draagt ARAG.