Melding verbergen

De ARAG-site maakt gebruik van cookies. Lees meer informatie over cookies.

Leef en werk alsof het elke dag de eerste dag van een nieuw jaar is

Geschreven door Peter Deen op 07-04-2015 | (0) reactie

Ik vind het ieder jaar weer fascinerend om te ervaren wat een ogenschijnlijk simpel gegeven als het einde van het ene jaar en de start van een nieuw jaar met mensen en bedrijven doet. Goede voornemens zijn niet van de lucht. Er worden plannen gemaakt om het in het nieuwe jaar nog weer beter te doen. Zowel zakelijk als privé. En dat geeft veel energie.

ARAG-koers-energie

Inmiddels zijn wij alweer aan het begin van het tweede kwartaal. De vraag rijst of de energie van net na de jaarwisseling al wat heeft opgeleverd of nieuwe perspectieven biedt. Vaak zie je dat goede voornemens verwateren… Gelukkig is daarvan bij ARAG geen sprake. Ik zie allemaal mooie nieuwe initiatieven ontstaan die zonder twijfel gaan bijdragen aan verbeteringen voor onze klanten.

Klant centraal door persoonlijke interactie
Klanten die willen meedenken met ARAG worden zeer gewaardeerd. Het brengt ons immers inzichten en ideeën waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Om interactie met klanten te faciliteren zijn wij met een aantal initiatieven gestart. Zo zijn er inspiratiesessies ontwikkeld en Meet & Greet avonden gehouden om persoonlijk uit de mond van de klant te horen wat er beter kan. Ook digitaal heeft de klant een stem. Er zijn chatsessies met klanten via onze site en wij hebben een online klantpanel. In dit panel denken al zo’n 100 klanten met ons mee. In alles zijn wij gedreven om onze processen en dienstverlening te verbeteren. Mooi om te zien!

Technologie biedt innovatiekansen als nooit tevoren
Betekent dit nu dat we voldaan achterover kunnen leunen? Integendeel. Het is mijn overtuiging dat wij aan de vooravond staan van een technologische revolutie die zijn weerga niet kent. Recent heb ik dat persoonlijk mogen ervaren op een internationale bijeenkomst met gezaghebbende sprekers op het vlak van wetenschap en technologie. Het moge duidelijk zijn dat er sprake is van “exponential growth all over the place”. Dat biedt prachtige kansen. En... het verlangt van mensen en bedrijven dat zij open staan voor innovatie. Zelfsturende auto’s, robots die het werk vergemakkelijken en die zelf kunnen ‘denken’. Veranderingen op het gebied van de medische wetenschap etc. etc. Wanneer wij hier als individu en maatschappij op verstandige en verantwoorde wijze mee omgaan, biedt het prachtige kansen voor iedereen. Als optimist omarm ik deze ontwikkelingen. Ik neem dit mee binnen ARAG, want alleen door innovatief te zijn blijf je als dienstverlener van toegevoegde waarde.

De energie van een jaarwisseling
Innoveren en veranderen. Het sluit aan op de gedachten die velen hebben tijdens de jaarwisseling. Hoe kan ik mij als mens nog verder ontwikkelen? Hoe kan ik mij nog beter voor de maatschappij inzetten? Maar ook… Hoe kunnen we het als organisatie nog beter doen voor onze klanten? Hoe kunnen we onze dienstverlening uitbreiden? Hoe ontwikkelt zich de maatschappij en hoe kunnen wij als juridisch dienstverlener in een snel veranderende wereld toegevoegde waarde blijven bieden?

Allemaal vragen die aan het einde van een jaar ‘te veel en te zwaar’ zijn en die plotsklaps in een nieuw jaar de bron zijn van nieuwe energie. Energie die mij drijft om zowel zakelijk als privé altijd maar te willen blijven ontwikkelen en verbeteren. Te innoveren! ARAG doet dit ook, het gehele jaar.

Mijn motto is dan ook: Leef en werk alsof het elke dag de eerste dag van het nieuwe jaar is!

Deel dit artikel:

Uw reactie

Bedankt voor uw reactie.

Reacties worden binnen 2 werkdagen door ARAG goedgekeurd, voordat ze onder het bericht verschijnen. U ontvangt hiervan bericht per email.

 
 
 

Peter Deen

Ik ben Peter Deen, directeur Rechtshulp en lid van het management team bij ARAG SE. Een ambitieus professional met geloof in mensen en hun vermogen te veranderen en het verschil te maken. Klantgerichtheid staat voor mij altijd voorop. Het inspireert om een organisatie daarin verder te brengen.

Tags

Archief

8,2

Verzekerde particulieren waarderen onze zaak behandeling met een 8,2;

>5000

Afgelopen maand ruim 5000 mensen geholpen met hun conflict;

>450

Bij ARAG staan altijd meer dan 450 juristen voor u klaar;