Melding verbergen

De ARAG-site maakt gebruik van cookies. Lees meer informatie over cookies.

Intermediair

ARAG werkt samen met het onafhankelijk intermediair. Wij bieden onze producten aan via professionele financieel adviseurs die u een persoonlijk advies geven. U kunt hierbij denken aan een assurantieadviseur, een verzekeringsagent of uw adviseur bij een bank.

Naar Intermediair Portaal

Waarom samenwerking met het intermediair?

Deze keuze, die wij bewust hebben gemaakt, leggen wij u graag uit. Wij zien een enorme verandering in de samenleving. De individualisering zet door, normen en waarden vervagen, de overheid trekt zich steeds verder terug en de wereld wordt steeds complexer. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de dagelijkse gang van zaken.

Wij vinden het daarom belangrijk dat u verzekerd bent van een goed advies. Dit vullen wij in met een adviseur die u en uw persoonlijke situatie kent. Een persoon die dichtbij u staat en onmiddellijk kan inspelen op veranderingen in uw situatie. Dát is een rol die het intermediair vervult.

De adviseurs waarmee ARAG samenwerkt, werken niet alleen voor ARAG. Door hun uitgebreide kennis en ervaring weten zij precies wat er te koop is in de markt en kunnen u daarom uitstekend adviseren. Ze zijn er dus écht voor u! Vind hier een adviseur bij u in de buurt.

Online uw verzekering afsluiten

Als u via ARAG.nl  een verzekering sluit, kunt u de gegevens van uw assurantieadviseur vermelden. ARAG informeert uw adviseur over de afgesloten verzekering en stuurt een kopie van de verzekeringspolis naar uw assurantieadviseur.

Volmachtbedrijven

ARAG werkt samen met verschillende intermediairs, waaronder volmachtbedrijven. Zo’n volmachtbedrijf adviseert u bij het maken van de keuze voor de best passende verzekering, maar verricht in uitbesteding ook een aantal werkzaamheden voor ARAG op gebied van acceptatie, administratie en mutatie/prolongatie.

ARAG voor intermediairs

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ARAG? Neemt u dan contact op met onze verkoopbinnendienst via telefoonnummer 033 - 4342 668.