FC ARAG helpt je op weg

Voetballers en voetballiefhebbers opgelet. Heeft jullie club een geschil met de gemeente vanwege huurachterstand in coronatijd? Kun je al een tijdje minder werken door een ongelukkige trap tegen je knie? Of is het fout gegaan met de verbouwing van de kantine en weten jullie niet wat je rechten zijn? Enkele voorbeelden van juridische problemen waar je als vrijwilliger of lid van een voetbalclub zelf niet uit komt. Dit kan erg vervelend zijn en ingrijpende gevolgen hebben.

Voor een nieuwe online videoserie FC ARAG zijn we op zoek naar voetbalclubs, leden of vrijwilligers van de clubs die tegen een juridisch probleem of een conflict aan lopen. Scheidsrechter Bas Nijhuis komt dan langs met een videoteam en juristen van ARAG om jullie club op weg te helpen met juridisch advies.

Stuur jouw case in via dit formulier en wie weet komt Bas met FC ARAG langs om je op weg te helpen.

FC ARAG

Direct juridische hulp nodig?

Er bestaat een kans dat FC ARAG jouw case niet selecteert voor de video opnames. Heb je wel juridische hulp nodig? Dan helpen we je uiteraard graag op weg met ons eerstelijns advies. Of je nu wel of niet verzekerd bent. Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen 48 uur op werkdagen terug.

Tips en adviezen ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste juridische ontwikkelingen? Of die gouden tip krijgen voor jouw juridisch probleem? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met praktische tips en adviezen om conflicten te voorkomen en op te lossen.

ARAG FairPlay Certificering

ARAG Fairplay Certificering

Een professioneel scheidsrechterbeleid? Bij uw amateur voetbalvereniging? Goed idee! Dat geeft een boost aan de zichtbaarheid én kwaliteit van alle scheidsrechters. Zo zorgen we samen voor fairplay op het veld. Ontdek meer over de KNVB|ARAG FairPlay Certificering en hoe uw vereniging kan deelnemen

Rechtsbijstandverzekering

Verzekerd van juridische hulp

Helaas zit een ongeluk en een daaruit volgend conflict in een klein hoekje. Ook rondom de voetbalvelden. Met een rechtsbijstandverzekering van ARAG ben je verzekerd voor juridische hulp. ARAG helpt zaken recht te zetten en dat geeft rust en vertrouwen. ARAG staat namelijk voor fairplay in de maatschappij.