Save the date!

Over enkele dagen is het zover! Samen met ARAG trap jij het seizoen af tijdens de Dag van de Scheidsrechter. Meld je aan, want we beloven dat er een super interessant programma voor je klaar staat.

Inhoud programma:
• Hélène Hendriks en Hugo Borst gaan in gesprek met o.a. Danny Makkelie, Shona Shukrula, Jeroen Manschot en Kevin Blom.
• Diverse thema’s passeren de revue waaronder de (technologische) ontwikkelingen in het scheidsrechters vak.
• We staan stil bij de nieuwe spelregels en de toepassing daarvan.
• We spreken diverse specialisten en ervaringsdeskundigen over hoe het nu zit met de conditietesten en geven zij tips hoe jij fit het nieuwe seizoen in gaat.

Meld je aan via onderstaande button. Je krijgt dan automatisch de link voor het online event “ARAG Dag van de scheidsrechter” toegestuurd. Vergeet niet het event in je agenda te zetten!

ARAG & KNVB

ARAG gelooft in samenwerken. Op technologisch en vakinhoudelijk vlak, maar bovenal maatschappelijk. Daarom is ARAG sinds 2011 hoofdsponsor en partner van de KNVB Scheidsrechters. Samen met de KNVB staan we voor het vergroten van het respect voor scheidsrechters en fairplay binnen het Nederlandse voetbal en binnen de samenleving.

De scheidsrechter zorgt voor fairplay op het veld, ARAG als juridisch probleemoplossers zetten zaken recht binnen de samenleving. Met de ARAG Legal Tech Studio toont ARAG haar overtuiging van de toegevoegde waarde van nieuwe technologie. Daarom heeft ARAG zich ook aan het ARAG KNVB Replay Center verbonden. Videoarbitrage, oftewel Video Assistent Referee (VAR), is een nieuwe, door Nederland geïnitieerde, ontwikkeling die bijdraagt aan meer fairplay binnen het voetbal.