Goed advies over rechtsbijstand én ondernemerschap

Uw klant helpen met goed advies over een passende rechtsbijstandverzekering én met advies over ondernemerschap? Dat kan met onze partner Boostz. Het gratis Boostz-jaarabonnement t.w.v. € 149,- mag u aanbieden bij het afsluiten van een zakelijke rechtsbijstandverzekering van ARAG! Naast een goede verzekering geeft u uw klant dus ook nog een waardevol geschenk!

Wat is Boostz?

Boostz is een online platform met enorm veel interessante content voor ondernemers. Van webinars, tot opdrachten. Boostz biedt wekelijks inspirerende digitale content voor ondernemers. Het is een online platform om andere ondernemers te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en opdracht kansen te vergroten. Boostz helpt de ondernemer zowel persoonlijk als zakelijk te groeien en de risico’s van het ondernemerschap te verminderen.

Hoe werkt deze actie? Heel eenvoudig!

  • Vraag voor 31 december 2019 een zakelijke ARAG ProRechtCombinatie aan voor uw klant.

  • Na acceptatie, stuurt u uw klant een bevestiging met daarin de gegevens om het gratis jaarabonnement op het platform van Boostz te activeren.

    Dit kan eenvoudig met deze voorbeeldtekst e-mail Boostz-campagne .
  • Uw klant activeert zelf het gratis jaarabonnement op www.boostz.nl/arag en kan een jaar lang gebruikmaken van alle mogelijkheden die dit platform te bieden heeft.

  • Na één jaar stopt het abonnement automatisch.

Meedoen en uw klant een gratis jaarabonnement geven?

Sluit dan voor 31 december 2019 een zakelijke rechtsbijstandsverzekering af! Heeft u vragen over deze actie? Neemt u dan contact met uw key accountmanager of mail de commerciële binnendienst via verkoopbinnendienst@arag.nl