Verkeer
& vervoer

Verkeer & vervoer
Wat als je onderweg een aanrijding krijgt? Of als je vlucht vertraagd is of zelfs geannuleerd wordt? De 5e official staat voor je klaar met tips en antwoord op al je vragen.
Lees meer »

Accommodatie

Accommodatie
De kamer die je hebt geboekt lijkt meer op een voetbalkleedkamer. Of bij aankomst blijkt dat je geboekte kamer ineens niet meer beschikbaar is. Onze 5e official staat voor je klaar met tips en antwoorden op je vragen.
Lees meer »

Online
oranje aankoop

Lees meer »
Online oranje aankoop
Al je online oranje aankopen lijken totaal niet op de omschrijving op de webshop. Of je pakketje is niet aangekomen. Onze 5e official staat voor je klaar met tips en antwoorden op je vragen.
Lees meer »

Tickets

Lees meer »
Tickets
Bij aankomst blijken je tickets niet geldig te zijn. Of je krijgt een dag van tevoren te horen dat de wedstrijd geannuleerd of verplaatst is. Onze 5e official staat voor je klaar met tips en antwoorden op je vragen.
Lees meer »

Ongeregeldheden

Lees meer »
Ongeregeldheden
Een gebroken arm na een verkeersongeval of een ongeluk voor, tijdens of na de wedstrijd. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar geen zorgen, onze 5e official staat voor je klaar met tips en antwoorden op al je vragen.
Lees meer »

De 5e official voor juridisch fairplay

Als oranjefan wil je onbezorgd van het voetbalfeest kunnen genieten. Toch zijn er onvoorziene situaties waarin je buitenspel gezet kan worden. Denk aan een stadionticket dat niet geldig is of een ongeluk in de oranjestoet op weg naar Hamburg, Leipzig of Berlijn. Deze situaties kunnen je wereld even op zijn kop zetten, terwijl jij gewoon wil genieten van dat potje voetbal! Gelukkig staat een team van juristen voor je klaar om oranjefans op weg te helpen in dit soort situaties. Schakel de 5e official van ARAG in voor juridisch fairplay!

De 5e official voor juridisch fairplay

985.000 verzekerde klanten

Al ruim 60 jaar
juridisch probleemoplosser

Meer dan 500 Juristen

Service Image

Verkeer & vervoer

Ja, het is zover! Jullie trip naar het EK is in zicht! Samen met je beste vrienden ga je de wedstrijd bijwonen. Of jullie er nu een gezellige roadtrip van maken, of kiezen voor het gemak van een rechtstreekse vlucht, het belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Je gaat er natuurlijk van uit dat alles soepel verloopt, maar er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Wat als je onderweg een aanrijding krijgt? Of als je vlucht of trein vertraagd is of zelfs wordt geannuleerd?

Geen zorgen! De 5e official beantwoordt de meest gestelde vragen en deelt praktische tips rondom verkeer & vervoer, zodat jullie onbezorgd aan jullie EK-trip kunnen beginnen.

Heb je toch nog vragen? Dan staat het 5e official-team voor je klaar met juridische hulp!

Q&A Verkeer en vervoer

Tips van de 5e official

Hulp van de 5e official

Inschakelen »

Accommodatie

Of je nu juicht voor jouw favoriete team in het stadion of geniet van de sfeer in de host cities, een comfortabele accommodatie is essentieel voor een geslaagde voetbalervaring tijdens het EK. Maar wat als de kamer die je hebt geboekt een voetbalkleedkamer blijkt in plaats van een skybox? Of bij aankomst blijkt dat je geboekte kamer ineens niet meer beschikbaar is, omdat het hotel een fout heeft gemaakt? Maak je geen zorgen, onze 5e official staat voor je klaar met tips en antwoorden op jouw vragen!

Van het eisen van een vervangende accommodatie tot het kennen van jouw rechten bij onverwachte wijzigingen: wij zijn hier om jou te helpen jouw EK-ervaring onvergetelijk te maken!

Service Image

Q&A accommodatie

Tips van de 5e official

Hulp van de 5e official

Inschakelen »
Service Image

Online aankoop

Vol enthousiasme, heb je flink wat Oranje online aankopen gedaan om je helemaal in de juiste stemming te brengen. Maar wat als je favoriete Oranjeshirt niet aankomt of totaal niet overeenkomt met de omschrijving? Of als de ratel al na een keer ratelen kapotgaat, en uit de oranjetoeter geen toet maar een zielig piepje komt? Geen paniek! De 5e official geeft handige tips en antwoorden op de meest gestelde vragen rondom online aankopen, om meer frustratie te voorkomen.

Toch meer hulp nodig? Dan staat het 5e official team klaar met juridische hulp!

Q&A Online aankoop

Tips van de 5e official

Hulp van de 5e official

Inschakelen »

Tickets wedstrijd

Yes! Je hebt nog tickets weten te bemachtigen voor de belangrijkste wedstrijd! Grote kans dat jij straks juichend op de tribune zit. Maar er kan altijd last minute iets gebeuren. Misschien wordt de wedstrijd onverwachts afgelast, of kun je zelf onverwacht niet bij de wedstrijd zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat je de tickets niet, of niet op tijd ontvangt. Wat kun je in zo'n situatie doen?

Gelukkig hebben wij de antwoorden voor je! Onze 5e official geeft handige tips en antwoorden op de meest gestelde vragen, zodat jij precies weet wat waar je aan toe bent.

Heb je toch nog vragen? Dan staat het 5e official team klaar met juridische hulp!

Service Image

Q&A Tickets wedstrijd

Tips van de 5e official

Hulp van de 5e official

Inschakelen »
Service Image

Ongeregeldheden/Letsel

Duizenden enthousiaste voetbalfans die samen juichen in het stadion. Dit is natuurlijk geweldig, maar kan ook chaos opleveren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Misschien geeft die enthousiaste voetbalfan naast je, je per ongeluk een hoekstoot met zijn ellenboog, of glij je uit in het stadion door een gladde vloer. Of word je onder de voet gelopen in de grote menigte, of krijg je een vol bierblikje tegen je aan. OUCH!

Geen zorgen! De 5e official vertelt je wat je kunt doen in zo’n situatie, zodat je direct op de juiste manier kunt handelen bij letsel en letselschade! Dit scheelt een hoop stress.

Heb je toch nog vragen hebben? Het 5e official team staat voor je klaar met juridische hulp!

Q&A Ongeregeldheden/Letsel

Tips van de 5e official

Hulp van de 5e official

Inschakelen »